30.1.2023 klo 12:57
Uutinen

Savon Yrittäjät vahvistaa edunajamislinjaansa maatalousyrityssektorille

Savon Yrittäjien hallitus päätti vuoden ensimmäisessä kokouksessaan perustaa yhteistyöryhmän maatalousyrittäjille. Ryhmän tavoitteena on kirkastaa Savon Yrittäjien edunajamislinjaa maatalousyrittäjiin sekä vahvistaa käytännön toimenpiteitä alan yrittäjien arjen parantamiseksi.  

– Pohjois-Savosta ja Savon Yrittäjien toiminta-alueelta löytyy paikkakunnat, jotka ovat Suomen ykkösiä niin maidon- kuin lihantuotannossakin. Haluamme omalta osaltamme vahvistaa yhteyttä alueemme maatalousyrittäjiin ja viljelijöihin ja olla heidän tukenaan ja vahvana kumppanina. Haluamme katsoa tulevaisuuteen ja rakentaa Pohjois-Savosta yhdessä entistä vahvempaa yrittäjyysaluetta, linjaa Savon Yrittäjien puheenjohtaja Kalevi Hilli.  

Savon Yrittäjien hallitus nimesi ryhmään puheenjohtaja Kalevi Hillin, Savon ja Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen Petteri Virrannan, Suomen Yrittäjien Järjestövaliokunnan puheenjohtaja Yrjö Ronkaisen ja Suomen Yrittäjien Liikennevaliokunnan jäsen Tomi Rönkön. Lisäksi ryhmään kutsutaan yrittäjiä maa- ja metsätalouden eri tuotantolinjoilta. Ryhmän sihteerinä toimii Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgren

– Asia on meille todella tärkeä. Maa- ja metsätaloussektori tuo merkittävän osan ostovoimasta monilla paikkakunnilla ja luo pohjan kuntien elinvoimalle sekä kivijalkamyymälöiden olemassaololle. Koko yrityskenttä on tässä samassa veneessä. Jatkamme asiaan liittyen myös vahvaa yhteistyötä MTK-Pohjois-Savon kanssa, muun muassa tulevien eduskuntavaalien tiimoilta, Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgren toteaa.  

Lisätietoja: 
Savon Yrittäjät 
puheenjohtaja Kalevi Hilli p. 040 551 1402, kalevihilli@gmail.com  
toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgren p. 0400 404 346, paula.aikio-tallgren@yrittajat.fi