13.4.2021 klo 09:16
Uutinen

Savon Yrittäjien Vuoden Yksinyrittäjäpalkinto SUUNTA-palvelut Ky:n Leena Ståhlbergille

Savon Yrittäjät palkitsi koulutuksen ja valmennuksen moniottelijan Leena Ståhlbergin. Palkinto luovutettiin lauantaina hybridinä järjestetyssä Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa. Juhlaa vietettiin tänä vuonna erityisjärjestelyin Kuopiossa. Juhla streamattiin Kuopion Musiikkikeskukselta.

Kuvaaja: Miikka Tolonen

Savon Yrittäjien puheenjohtajisto perusteli valintaa palkitun yrittäjän monipuolisella ammattitaidolla, määrätietoisuudella ja oman alansa pioneerina toimimisella.

– Yrittäjä, opinto-ohjaaja, ammatinvalinnanohjaaja, motivaatiovalmentaja, työhön valmentaja, työkykykoordinaattori, kouluttaja ja kirjailija. Leena on esimerkki siitä, mihin yrittäjä pystyy parhaimmillaan. Palkinto meni täysin oikeaan osoitteeseen, Savon Yrittäjien puheenjohtaja Tarja Arbélius kertoo.

– Olo on hämmentyneen kiitollinen ja onnellinen tällaisesta tunnustuksesta ja siitä, että tekemäni työ on näin noteerattu. Jos olen ollut innostunut yrittäjyydestä kuluneet vuodet, niin tämän myötä into ja energia saivat taas kyllä valtavan lisäboostin, Leena Ståhlberg kertoo.

Leena Ståhlberg vastaanotti jo vuonna 2020 Kuopion Yrittäjien vuoden Yksinyrittäjä -tunnustuksen ja paikallisen Uusyrittäjä-tunnustuksen. Tunnustukset valavat uskoa yrittäjän tekemiseen.

– Nautin todella tästä työstä joka päivä ja siitä, että asiakas onnistuu tavoitteissaan. Työni kohokohtia ovat kaikki ne kohtaamiset, joita arjessa joka päivä tapahtuu. Tulevaisuudeltakaan en odota mitään muuta kuin sitä, että voin jatkaa tällä valitsemallani tiellä. Tämä on niin kivaa, Leena kertoo.

Itä-Suomen yliopistosta Joensuusta opinto-ohjauksen maisteriksi 1998 valmistunut Leena Ståhlberg toimi opinto-ohjaajana ja psykologian opettajana kuusitoista vuotta. Syksyllä 2013 hän jäi vuorotteluvapaalle, jonka aikana hän päätti ryhtyä yrittäjäksi. Yrityksen hän perusti 2014.

SUUNTA-palvelun asiakkaat ovat 15–60-vuotiaita, kaikissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä, jotka etsivät elämälleen uutta suuntaa ja apua valintoihin. Motivaatio- ja uraohjauksen lisäksi Leena toimii myös luennoitsijana, juontajana ja fasilitaattorina.

– Innostuminen vie minut helposti mukaan uusiin projekteihin. Yrittäjänä olen kirjoittanut jo neljä kirjaa, joista viimeisin julkaistaan huhtikuun lopussa. Uusin jo julkaistu kirja, Kohti oman näköistä yrittäjyyttä, julkaistiin alkuvuodesta. Lisäksi perustin kollega Marjaana Herlevin kanssa OpoCoaching Oy:n, jossa koulutamme valmentavaan ohjaukseen, työhyvinvointiin ja motivaatioon liittyen, Leena kertoo projekteistaan.

SUUNTA-palvelut Ky

Perustettu 2014 Suomen ensimmäisiä yksityisiä opinto-ohjausyrityksiäPäätoimiala: KonsultointipalvelutOpinto-ohjaus, uraohjaus, työhönvalmennus, koulutusYksityisenä palveluntarjoajana mm. Kuopion työllisyyspalveluiden työllistämishankkeissa

Lisätietoja:

SUUNTA-palvelut Ky

Leena Ståhlberg, yrittäjä, puh. 044 722 0372

Savon Yrittäjät

Tarja Arbélius, puheenjohtaja, puh. 0400 847 980, tarja.arbelius@gmail.com

Paula Aikio-Tallgren, toimitusjohtaja, puh. 0400 404 346, paula.aikio-tallgren@yrittajat.fi