18.11.2020 klo 13:32
Uutinen

Seinäjoen joulunavaus 2020

Seinäjoen Yrittäjien koordinoima City Team järjestää Seinäjoen joulunavauksen Keskustorilla lauantaina 28.11.2020

Perinteinen Seinäjoen kaupungin joulunavaus järjestetään Seinäjoen Keskustorilla lauantaina 28.11. City Teamin toimesta. Joulunavauspäivänä Keskustorilla on monenlaista ohjelmaa kaiken ikäisille ja lisäksi kuluvan vuoden kuukausimarkkinoita järjestäneen Veikko Walleniuksen toimesta järjestetään odotetut joulumarkkinat.

Tapahtuma alkaa klo 10, jolloin torilla on maksutonta poniratsastusta ja paikallisten yritysten mahdollistaman Rataskadun kotieläinhaan ihanat lampaat tulevat rapsuteltaviksi. Kello 11 pääsemme leikkimään ja laulamaan Seinäjoen Seurakunnan jouluisessa rytmishetkessä. Napapiiriltä vieraita saapuu torille kello 12–18 kun joulupukki poronsa kanssa on tavattavissa torilla.

Esittävän taiteen koulu Glow Dancen lapsiryhmä esiintyy torin lavalla klo 12 ja bingoa pelataan klo 14. Iltapäivän hämärtyessä kello 15:30 vuorossa on Moving Decos -ryhmän valovanneshow ja lisää Glow Dancen tanssinäytöksiä.

Kello 16 kuulemme perinteiset joulutervehdykset. Tervehdykset tuovat Seinäjoen kaupungilta valtuuston varapuheenjohtaja Esa Nuottivaara, Seinäjoen Seurakunnasta pastori Heikki Maakorpi sekä Seinäjoen kaupungin ja Seinäjoen Yrittäjien yhteisen tervehdyksen kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä sekä Yrittäjien puheenjohtaja Ossi Viljanen.

Torilla on päivän aikana mahdollisuus osallistua joulukinkkuarvontaan. Joulutervehdysten jälkeen selviää kinkkuarpajaisten onnekkaat voittajat ja illan päättää Moving Decos –ryhmän näyttävä tulishow.

Ohjelman juonnosta vastaa Sanna Kok.

– Kaupungin joulunavaustapahtuma toteutetaan ajan hengen mukaisesti turvallisesti ja kannustamme kaikkia tapahtumaan osallistuvia huomioimaan turvaetäisyydet sekä alueellisen maskisuosituksen. Näin haastavina aikoina koen erityisen tärkeäksi, että tapahtuma voidaan toteuttaa, tapahtuman järjestäjä Kaisa Metsänranta Seinäjoen Yrittäjien koordinoimasta City Teamista toteaa.

– Haluamme tuoda tapahtuman kautta ihmisille jouluiloa sekä samalla kannustaa ihmisiä käyttämään alueemme omien pk-yritysten tuotteita ja palveluja myös jouluostoksilla. Meistä jokainen voi vahvistaa tänä vuonna 60-vuotta täyttävän kaupunkimme elinvoimaa ja parantaa yrittäjien toimintaedellytyksiä ostamalla lahjat pukinkonttiin paikallisilta yrityksiltä, tänä vuonna 90-vuotis juhlavuottaan viettävän Seinäjoen Yrittäjien toiminnanjohtaja Kaisa Metsänranta jatkaa.

Keskustorin Joulumarkkinat järjestetään sekä perjantaina 27.11. että lauantaina 28.11. kello 10-18. Tulossa on kauppiaita ympäri Suomen, joten valikoimaa ja markkinatunnelmaa on varmasti luvassa.

googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_1’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_3’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-mob_2’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-mob_3’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_2’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_4’); });