9.2.2017 klo 15:07
Uutinen

Seitsemän hämäläistä tuotetta kisaa Suomi 100 -tunnuksesta

Pienyritysten 100 hyvää Suomesta -ehdokkaat on julkaistu. Sata ensimmäistä yli sata ääntä saanutta saa Suomi 100 -tunnuksen. Äänestys alkaa 15.2.

Satavuotista Suomea juhlistamaan valitaan sata tuotetta tai palvelua. Valtioneuvoston kanslian Suomi100 -sihteeristö on valinnut 200 pk-yritystä, joiden joukosta Suomi 100 -tunnuksen saajat äänestetään. Juhlavuoden tunnuksen saa 100 yritystä, jotka ensimmäisenä saavat yli sata ääntä yleisöäänestyksessä.

100 hyvää Suomesta -malliin hyväksytyt yritykset täyttävät EU-komission pienyritykselle asetetut kynnysarvoja koskevat kriteerit. Yritysten liikevaihto edelliseltä tilinpäätösvuodelta on enintään 10 miljoonaa tai taseen loppusumma enintään 10 miljoonaa euroa. Palveluksessa vähemmän kuin 50 työntekijää. Yrityksellä tulee olla toimintaa Suomessa sekä suomalainen y-tunnus.

Suomi 100:lla on ollut koko vuoden 2016 käytössä yritysmalli, joka ei ole rajannut yritysten kokoa. Sen rinnalle toivottiin pienyrityksille suunnattua kevyempää juhlavuoteen osallistumisen muotoa. 100 hyvää Suomesta toteutettiin vastaamaan tähän toiveeseen. Ohjelmahakuun tuli peräti 400 ehdotusta.

Jaana Huhtanen Design, Joutsensukat, Hämeenlinna
Joutsen Finland Oy Sinivalkoinen peitto, Riihimäki
Mad Professor Amplification Kitarapedaali, Turenki
Oy Linnan Pallo Ab Kuumailmapallolento, Hämeenlinna
Painonhallinta Satu Rautalahti Oy/Bravehair Hiuspäähine, Hämeenlinna
Tmi Tyllin Räsymatto, Hämeenlinna
XyliMind Oy Mustikkapastilli, Riihimäki

Äänestys alkaa 15.2. klo 9.00. Yritysten tuotteet ja palvelut ovat esitelty verkkosivuilla, jonne pääset tästä linkistä >>>

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi