30.8.2021 klo 15:04
Uutinen

Slush järjestetään sittenkin joulukuussa – Paikalle odotetaan 8000 kävijää

Slushin järjestäjät harkitsevat koronapassin käyttämistä tapahtumassa.

Perinteikäs startup-tapahtuma Slush järjestetään Helsingin Messukeskuksessa joulukuussa, tosin kutistetumpana versiona koronatilanteen takia. Viime vuonna tapahtuma peruttiin.

Slush on järjestetty Helsingissä vuodesta 2008 alkaen. Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan 8000 kävijää. Vielä ennen koronaa vuonna 2019 kävijöitä oli 25 000.

– Tänä vuonna Slushissa on paikalla enemmän yrittäjiä ja sijoittajia suhteessa kokonaiskävijämäärään. On siis aiempaa todennäköisempää, että Slushissa tapaamasi henkilö joko jakaa kanssasi samat haasteet tai osaa auttaa sinua ratkomaan ne, Slushin toimitusjohtajaksi viime vuonna valittu Miika Huttunen kertoo Kauppalehdelle.

Slushin teemana on ”yrittäjyyden uusi aikakausi”. Liput ovat menneet hyvin kaupaksi, sillä 30 prosenttia niistä myytiin jo viime kevään ja kesän kuluessa.

Puhujalavalle nousevat muun muassa maailman johtavan pääomasijoitusyhtiön Sequoian Luciana Lixandru sekä Googlen omistuksessa olevan tekoälylaboratio DeepMindin johtaja Lila Ibrahim.

Koronaturvallisuutta pyritään pitämään yllä maskipakolla ja mahdollisesti myös koronapassilla.

– Muualla Euroopassa on otettu käyttöön jo turvallisuusstandardiksi muodostuneita käytäntöjä, joita haluaisimme hyödyntää myös Slushissa. Seuraamme jatkuvasti lainsäädännön muutoksia ja esimerkiksi koronapassin käyttöönottoa Suomessa. Mikäli tilanne joulukuussa sallii, otamme välittömästi vastaavanlaiset sisäänpääsyn ehdot käyttöön tapahtuman turvallisuuden varmistaaksemme, Huttunen kertoo Kauppalehdelle.

Kuva: Slush

toimitus (at) yrittajat.fi