2.5.2019 klo 11:06
Uutinen

Sosiaali- ja terveysalan muutoksiin varautumista pohditaan Soteuttamossa

Kanta-Hämeen Soteuttamo-tilaisuudet saavat jatkoa, toukokuussa on aiheena kumppanuudet palveluntuottajien ja kuntien kesken.

Toukokuun 8. päivänä järjestettävässä Soteuttamossa haastetaan osallistujat pohtimaan, miten kumppanuudet voisivat auttaa menestymään sote-ympäristön kiihtyvässä muutoksessa. Tulevaisuuteen varaudutaan kyseenalaistamalla palveluntuottajan tuotteet ja palvelut, ovatko ne kiinnostavia vielä ylihuomenna?

Hämeen ammattikorkeakoulun kampuksella järjestettävä tilaisuus jatkaa Kanta-Hämeen Soteuttamo-tilaisuuksien sarjaa maakunta- ja soteuudistuksen kaatumisen jälkeenkin. Tavoitteena on järjestäjien mukaan verkottaa erilaisia ja -tasoisia toimijoita: palveluntuottajia, startupeja, kunnan edustajia ja palvelumuotoilijoita yhteen ideoimaan ja löytämään meidän maakuntaamme sopivia sote-ratkaisuja toimialarajoja ylittäen. Toukokuun tilaisuuden teemana on ”kumppanuudet”.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista 3.5.2019 mennessä: Ilmoittaudu Soteuttamoon tästä >>>

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Sitran, Työ- ja elinkeinoministeriön, Hämeen ELY-keskuksen, Hämeen ammattikorkeakoulun, Hämeen Yrittäjien ja Oma Hämeen kanssa.

Soteuttamo on alun perin Sitran ja kuntatoimijoiden kehittämä sosiaali- ja terveysalan uudistumisen ja verkostojen kehittymisen työkalupakki.

Kanta-Hämeen Soteuttamo ke 8.5.2019, ohjelma >>>>