26.9.2019 klo 10:51
Uutinen

SOTEHY -DigiSilta -hankkeen DIGI-Soteuttamo Joensuussa 22.10.2019

Toimiiko yrityksesi sosiaali-, terveys- tai hyvinvointialoilla? Mietitkö digitalisaation mahdollisuuksia liiketoimintasi kehittämisessä?

Pohjois-Karjala on mukana valtakunnallisessa DigiSilta -hankkeessa. Nyt on tarjolla mahdollisuus hyödyntää SOTEHY- DigiSilta -hankkeen maksuttomia palveluita syksyn 2019 aikana! Tapahtumakiertue sisältää mm. DIGI-Soteuttamo -tilaisuuden, DIGI-iltoja ja DIGI-Trainer valmennuksen. Lisätietoja hankkeesta, sen palveluista ja tilaisuuksista löydät tästä linkistä.

Pohjois-Karjalan DIGI – Soteuttamo tilaisuus järjestetään tiistaina 22.10 Joensuun Tiedepuistolla.

Aika: 22.10 klo 14.30-18.00.

Paikka: Temple of Challenge, Joensuun Tiedepuisto, Länsikatu 15, Joensuu (rak 3 A, 4. krs)

DIGI-Soteuttamo on tilaisuus, jossa asiantuntijavieraat ja ratkaisuja jo asiakkaiden kanssa rakentaneet toimijat kertovat lähitulevaisuuden digitaalisista kehitystrendeistä ja avaavat digiratkaisuissa huomioitavia tekijöitä. Miten huomioida alan erityisvaatimukset ja hallita digiratkaisun käyttöönotto? Millaisia digiratkaisuja on tarjolla työn tueksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi?

llmoittaudu tämän linkin kautta

Tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen nettisivuilla viikolla 40 (tarvittaessa sivun oikean yläkulman aluevalinnasta Pohjois-Karjala)

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan ELY-keskus: Tapio Kinnunen, tapio.kinnunen@ely-keskus.fi, p. 0295026063