24.11.2017 klo 10:55
Uutinen

Sotkamon Yrittäjien 40-vuotisjuhlavuoden teemana on yhteistyö

Yhteistyö on keskiössä nelikymppisiään juhlivalla Sotkamon Yrittäjillä vuonna 2018. Yrittäjät haluaa yhdistää jäsenkuntaansa ja saada mukaan toimintaan myös uusia yrityksiä. Yhteistyötä tiivistetään entisestään Sotkamon kunnan kanssa mm. hankinta-asioissa, markkinoinnissa ja tapahtumajärjestämisessä. Yrittäjät osallistuu aktiivisesti tapahtumien järjestämiseen kunnan ja muiden järjestöjen kanssa.

Jäsenistön yhteydenpitoa kehitetään nykyviestimien keinoin ja jäsentilaisuuksia järjestetään säännöllisesti. Yrittäjien ja kunnan yhdessä järjestämät aamukahvitilaisuudet aloitetaan. Luvassa on paljon osallistumismahdollisuuksia koko vuoden ajan.

Lauantaina 18.11. pidetyssä syyskokouksessa päätettiin myös keskeisistä henkilövalinnoista. Sotkamon Yrittäjien hallituksen muodostavat: puheenjohtaja Jari Korhonen ja jäsenet Sirpa Moilanen, Satu Rönty (uusi) ja Joni Korhonen (uusi), Tauno Kurkinen, Kimmo Laasonen, Leena Penttinen, Asko Piirainen ja Kalle Tolonen. Hallituksen jäsenten kausi on kaksivuotinen.

Lisätietoja: pj. Jari Korhonen, Sotkamon Yrittäjät, sotkamon@yrittajat.fi