21.4.2017 klo 10:43
Uutinen

Startup-tulokas keräsi yli miljoonan euron kasvurahoituksen

Humap Software kertoo pyrkivänsä organisaatioiden ja konsulttiyritysten vallankumoukseen digitalisoimalla toimintoja REAL-ohjelmistolla.

Jyväskyläläinen startup-yritys Humap Software on saanut liki 1,3 miljoonan euron rahoituksen kasvuun ja kansainvälistymiseen.

Noin puolet rahoituksesta, 600 000 euroa tulee Tekesiltä, loput bisnesenkeleiltä ja muilta sijoittajilta.

Digitaalisella työkalulla tehokkuutta

Vuorovaikutuksen toiminnanohjausta kehittävän Humapin tuote on digitaalinen työkalu REAL. Ohjelmisto kokoaa ison määrän organisaation toimintoja yhdelle alustalle, minkä on tarkoitus tukea yritysten muutos- ja strategiatyötä, yritysjärjestelyjä, rakennemuutoksia, yhteistyön rakentamista ja sitoutumista.

– Haluamme tukea organisaatioiden ja konsulttiyritysten vallankumousta, tehdä digitalisoinnista osan organisaatioiden käytäntöjä ja lisätä tehokkuutta sekä kehittämis- että konsultointitehtävissä, kertoo toimitusjohtaja Ilkka Mäkitalo.

– Olen hyvin vaikuttunut ja innostunut siitä, että rahoittajat seisovat takanamme. Kahdeksan kokenutta ohjelmisto- ja konsultointiyrittäjää, jotka ovat luoneet omat menestystarinansa, haluavat nyt liittyä joukkoomme tukemalla REAL:in menestystä.

Humap Software on Humap Ltd:stä irtautunut spin-off-yhtiö, jolla oli viime vuonna 650 000 euron liikevaihto ja 13 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Australiassa.

Yrittäjäsanomat

toimitus@yrittajat.fi