11.10.2017 klo 10:11
Uutinen

Suomalainen osaaminen viikon teemana

Tervetuloa meille -viikko avaa ovet oman alueen tulevaisuuden näkymiin eri puolilla Suomea. Tapahtumiin osallistumalla saat uusia kokemuksia suomalaisesta osaamisesta ja mahdollisuuden tutustua eri aloihin.

Tervetuloa meille -viikon aikana eri kokoiset yritykset ympäri Suomen avaavat ovensa erilaisten tapahtumien merkeissä. Luvassa on tietoiskuja, laboratoriokäyntejä, tanssia, konsertteja, virtuaalitodellisuutta, 3D-printtausta, tehdasvierailuja, ystävämyyntejä ja paljon muuta!

Hämeenlinnassa Voglia Oy:llä on suuret Pop up -myyjäiset ja avoimet ovet Lammin tehtaalla tulevan viikonlopun ajan. Vierailijoille järjestetään tehdaskierroksia perjantaina ja lauantaina, ja studiotilan pihalla voi nauttia kahvion ja buffetin antimista. Studiotiloihin rakennettu myymälä on avoinna perjantaina 12-19, lauantaina 10-18 ja sunnuntaina klo 11-16.

Kodin Fakta Oy:llä on koko viikon ajan meneillään rekrytapahtuma, jossa uudesta urasta tai lisäansioista kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan yritykseen paikanpäälle. Kodin Fakta myy automaattisella soittojärjestelmällä vitamiineja ja painetun median tuotteita. Vieraille on tarjolla on kahvia.

Kahdessa hämeenlinnalaisessa optikkoliikkeessä vietetään myös Tervetuloa meille -viikkoa. Kaksi optikkoliikettä sadasta, Fenno Optiikka Hämeenlinnan Näkökeskus ja Näköasiantuntijat Optikko Kivinen ovat avanneet yhdessä ovensa ja kutsuvat tutustumiskäynnille. Tervetuloa meille -viikon aikana liikkeissä ympäri Suomen järjestetään tapahtumia, tuote-esittelypäiviä, kilpailuja, Kunnon Palvelu –teemapäiviä ja paljon muuta mielenkiintoista. Pääset myös tutustumaan optikkoliikkeen kulisseihin; mm. työpajoihin ja tutkimushuoneisiin.

Riihimäellä Havin kynttilätehdas toivottaa vieraat tervetulleeksi tehdaskierroksille huomenna torstaina. Päivän aikana järjestetään kolme kierrosta, klo 11, 13.30 ja 15.30 alkaen. Havin kynttilöitä on valmistettu Suomessa jo vuodesta 1829. Kun talvisota alkoi, Havin joutui evakuoimaan laitoksensa Viipurista Riihimäelle, missä Havin kynttilät valmistetaan tänäkin päivänä.

Tervetuloa meille -viikko on osa Made by Finland -kampanjaa. Kampanja on Suomalaisen Työn liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Kampanjan tavoitteena on kasvattaa suomalaisissa ylpeydentunnetta suomalaisesta monimuotoisesta työstä, sen tekijöistä ja tuotteista.

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi