12.4.2017 klo 10:51
Uutinen

Suomen nopeimmin kasvava yritys tunnetaan mutkattomasta hymiöpaneelistaan

Vihreistä hymynaamoista ja punaisista mutrusuista tunnetun HappyOrNotin palautepaneelia käyttää lähes 4000 yritystä.

Suomen nopeimmin kasvava yritys on mutkattomia palauteautomaatteja valmistava HappyOrNot Oy, kertoo talouslehti Financial Times.

FT nimesi viime viikolla Euroopan tuhat nopeimmin kasvavaa yritystä, joista HappyOrNot löytyy ensimmäisen neljänneksen joukosta sijalta 212. Se on samalla paras suomalaisyrityksen sijoitus, HappyOrNot kertoo tiedotteessaan.

Asiakaskunta kasvoi 800 prosenttia

Vihreistä hymynaamoista ja punaisista mutrusuista tunnettu HappyOrNotin yksinkertainen palautepaneeli on levinnyt yli sataan maahan, ja sitä käyttää lähes 4000 yritystä.

Pari vuotta sitten yritys avasi konttorin myös Yhdysvaltain Floridaan, minkä jälkeen USA:n asiakaskunta kasvoi tiedotteen mukaan yli 800 prosenttia.

– Alusta saakka tiesimme, että haluamme olla kansainvälinen menestystarina, mutta se miten nopeasti olemme kasvaneet, on ollut uskomatonta, hehkuttavat yrityksen perustajat Heikki Väänänen ja Ville Levaniemi tiedotteessa.

– Matka, jonka olemme kulkeneet siitä, kun toimitimme ensimmäisiä hymiölaitteita asiakkaillemme suoraan automme takakontista tähän päivään, jolloin meillä on maailmanlaajuinen jakelu, saa meidät tuntemaan suunnatonta ylpeyttä tiimistämme. Työlleen omistautunut henkilöstö on mahdollistanut tämän kaiken, ilman heitä emme olisi nyt tässä, kaksikko kertoo.

HappyOrNot on tamperelaisyritys, joka on perustettu vuonna 2009. Yrityksen liikevaihto tilikaudella 2015 oli 4,1 miljoonaa euroa.

Yrittäjäsanomat

toimitus@yrittajat.fi