13.1.2018 klo 16:18
Uutinen

Suomen vahvimmat Platina-erikoissertifikaatti Muhoslaiselle rakennusalan yritykselle!

Muhoslaiselle Kanto-Rakennus Oy:lle on myönnetty Suomen vahvimmat Platina-erikoissertifikaatti.

Tämä sertifikaatti myönnetään ainoastaan yrityksille, jonka Rating Alfa-luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Noin 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit.
Kanto-Rakennus on tiettävästi ainoa Oulun seudulla toimiva rakennusalan yritys, jolle kyseessä oleva sertifikaatti on myönnetty.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Kanto-Rakennus Oy on perustettu vuonna 1994 ja yhtiössä on tehty sukupolvenvaihdos vuonna 2011.

Rakennuskohteina on olleet niin pientalot, kuin teollisuus- ja julkiset rakennukset. Kanto-Rakennuksen kohteita Muhoksella on mm. As. Oy Muhoksen Kangaslukkari (7 huoneistoa), Muhoksen kaukolämpölaitos Leppiniemessä ja As. Oy Muhoksen Viljatie (7 huoneistoa). Yritys on toteuttanut myös lukuisia muita kohteita Muhoksella ja lähikunnissa.

Erikoissertifikaatti on todiste yrityksen useiden vuosien erinomaisesta taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen vahvimmat – sertifikaatti on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä luokitus.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Lämpimät onnittelut koko Muhoksen yrittäjäyhdistyksen puolesta!