8.11.2018 klo 13:21
Uutinen

Suomen Yrittäjien jäsenkampanja pääsi Epica-markkinointikilpailun shortlistalle – ”Yrittäjät ovat luoneet kasvua ja kehitystä aina”

Suomen Yrittäjät kilpailevat jäsenkampanjallaan arvostetussa markkinointiviestintäkilpailussa Epicassa. Shortlistalla on kovia tekijöitä eri maista.

Suomen Yrittäjät kisaa maailmanlaajuisessa markkinointiviestintäkilpailu Epicassa corporate image / filmi -sarjassa. Yrittäjien jäsenkampanja on päässyt shortlistalle, eli joukkoon, johon on karsittu parhaat työt kisaamaan kilpailun voitosta.

Shortlistalle pääseminen on merkittävää, sillä kilpailussa on töitä ympäri maailmaa ja kovia tekijöitä. Suomesta mukana on yhdeksän työtä, joiden joukossa on muun muassa Valio, S-ryhmä, Elisa, Helsingin Sanomat, Orkla Suomi ja Elokuvaosakeyhtiö Suomi.

Palkintoraadissa istuu markkinointiviestinnästä ja luovasta alasta kirjoittavat toimittajat eri maista. Lisäksi on 300 muiden alojen toimittajaa osallistuu arviointiin verkon kautta. Kilpailun voittajat julkistetaan marraskuun puolivälissä.

– Kampanjan suunnittelu aloitettiin keväällä. Toivomme, että mahdollisimman moni yrittäjä haluaa tulla mukaan toimintaamme. Tiedämme, ettei yrittäjän tie menestykseen ei ole koskaan suora. Siksi yrittäjä tarvitsee tukea. Yrittäjiltä saa apua ja tukea, kuten ilmaisen lakineuvontapalvelun jäsenille, Suomen Yrittäjien asiakkuusjohtaja Johanna Hallikainen sanoo.

Yrittäjien kampanjaa on ollut tekemässä Markkinointitoimisto Make it Simple, Otto Production, Onni Viljami Kinnunen Photography ja Mediatoimisto Voitto.

Kampanjassa on laajempi yhteiskunnallinen viesti. Kun yrittäjä onnistuu, koko yhteiskunta hyötyy. Mitä yritysmyönteisempi ja yrittäjähenkisempi Suomi on, sitä paremmin kansakunnallamme menee. Sen puolesta Suomen Yrittäjät tekee töitä.

– Jäsenkampanjavideo on tuonut tulosta erityisesti somekanavissa. Videossa näytetään maailmanhistoriaa mullistaneita keksintöjä historiasta tähän päivään. Jokainen, joka yrittää uutta, joutuu aina ensin epäilysten kohteeksi. Kehitys on saavutettu kovalla työllä – yrittämisellä. Yrittäjät ovat luoneet kasvua ja kehitystä aina, Hallikainen kertoo.

Toimitus (at) yrittajat.fi