29.1.2019 klo 17:05
Uutinen

Suosittu Yrittäjän talouskoulu alkaa!

Talouskoulun maksuton infotilaisuus järjestetetään keskiviikkona 13.2.2019.

Pirkanmaan Yrittäjät järjestää jäsenyrittäjilleen suositun talouskoulun. Talouskoulu on viiden koulutuksen sarja, jossa pureudutaan ymmärtämään yrityksen talousasioita syvemmin ja tarkemmin. Osioista voi poimia itselleen soveltuvimmat tai osallistua kaikkiin koulutuksiin.

Kouluttajana toimii yrittäjä Johanna Saarinen (HM, BBA), jolla on usean vuoden käytännön kokemus talouden johtamisesta eri kokoisissa organisaatioissa.

– Yrityksen taloutta voi mielestäni johtaa monin eri tavoin. Lähden kuitenkin siitä, että ei tarvitse olla taloushallinnon ammattilainen hoitaakseen yrityksensä taloutta hyvin. Koulutuksissa jaan paljon esimerkkejä todellisista liike-elämän tapahtumista ja annan konkreettisia ohjeita talouden johtamisen arkeen, Johanna sanoo.

Talouskoulu käynnistyy maksuttomalla infotilaisuudella

Pirkanmaan Yrittäjien talouskoulu sopii kaikille yrittäjille, jotka haluavat kasvattaa omaa osaamistaan ja ymmärrystään yrityksensä talousasioista.

Talouskoulun maksuton infotilaisuus järjestetään keskiviikkona 13.2.2019 klo 8.30-10 Pirkanmaan Yrittäjien kokoussalissa (Kehräsaari B, 2. krs, Tampere).

Ilmoittaudu infoon ja tutustu talouskoulun aiheisiin sekä hintoihin >>