Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

15.5.2017 klo 18:54
Uutinen

Surullisenkuuluisa älypuhelin tekee paluun: Tällä kertaa sen voi ottaa lentokoneeseen

Samsung tuo piakkoin myyntiin uudistetun painoksen Galaxy Note 7 -älypuhelimesta, joka jouduttiin pian lanseerauksensa jälkeen vetämään pois myynnistä vakavien akkuvikojen takia.

Monen yrityskäyttäjän suosiossa ollut Galaxy Note -mallisto koki kovan kolauksen viime vuonna, kun puhelin jouduttiin vetämään markkinoilta akkuvikojen takia. Osa laitteista syttyi tuleen aiheuttaen vakavia vaaratilanteita.

Lentomatkustajille puhelin aiheutti harmaita hiuksia, kun osa lentoyhtiöistä kielsi laitteen ottamisen mukaan matkustamoon.

Nyt Samsung on tuomassa laitteen takaisin korjattuna versiona. Ensimmäisten markkinoiden joukossa on Etelä-Korea, mutta laitetta odotetaan suhteellisen pian myös länsimarkkinoille.

Vahvistamattomien huhujen mukaan laite olisi samanlainen kuin alkuperäinen sillä erotuksella, että siinä on hieman pienempi akku. Akun vaihtamisella pyritään osaltaan lisäämään laitteen turvallisuutta.

Käyttäjien kannattaa toivoa laitteen tuloa myös Suomeen, sillä Samsung on ilmoittanut tiputtaneensa Note 7:n hinnan puoleen alkuperäisestä versiosta. Näin ollen laite olisi varsin kiinnostava vaihtoehto tehokkaaseen työkäyttöön.

Note 7 eroaa muista älypuhelimista siinä, että laitteen mukana toimitetaan stylus-kosketuskynä luonnotelua, piirtämistä ja muistiinpanojen tekemistä varten.

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen@yrittajat.fi