3.4.2019 klo 20:20
Uutinen

Suunnitelmia kuluvalle vuodelle

Aurinkoista kesää odotellessa hieman tietoa yhdistyksen tulevista tapahtumista.

Olemme alkuvuodesta tehneet suunnitelmia kuluvan vuoden varrelle erilaisten aiheiden ja menojen tiimoilta. Ajankohdat tarkentuvat myöhemmin, joten kannattaa seurata kotisivujamme ja lähetämme näistä myös sähköpostia.

13.5. on infotilaisuus yrittäjille aiheena mm. rahoitukseen liittyvää ajankohtaista asiaa. Lisää sisällöstä löytyy tapahtumista osiosta.

Syksyllä olemme lähdössä yhdessä Turun läntisen seutukunnan ( Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Raisio, Rusko-Vahto ja Rymättylä) yhdistysten kanssa eduskuntavierailulle ja samalla kertaa on tarkoitus käydä tutustumassa Oodiin. Edellinen vierailu tehtiin eduskunnan ollessa Pikkuparlamentin tiloissa ja alueen kansanedustajien kanssa saatiin hyvä keskustelu aikaiseksi, joten reissu oli oikein onnistunut. Ensin kuitenkin odotamme uuden eduskunnan kokoonpanoa. Muistakaahan käydä äänestämässä ja tutustukaa ehdolla oleviin yrittäjiin.

Olemme mukana joukolla yhdessä naisten Superpesiksen kotiottelussa, johon jäsenille tarjotaan maksutonta osallistumista. Tarkoituksena on myös lähteä kannustamaan vierasotteluun ja sinne järjestetään yhteiskuljetus. Syksyllä otamme ohjelmaan hienosti pärjänneiden tyttöjen salibandyjoukkueiden kannustamisen.

Aloitamme kevään aikana verkostoitumistapahtumat iltakaffen merkeissä ja kokoonnumme vuorotellen eri paikoissa Mynämäen alueella. Keskustelu on vapaamuotoista ja kuuntelemme mielellämme myös toiveita yhdistyksen toiminnan suhteen.

Liikuntapuolen ohjelmaa on tiedossa patikkaretken, Pace-ryhmän, ranta-lentiksen ja fresbeegolfin muodossa.

Kesän Karjurockiin kokoamme ryhmää yhteiskuljetukseen näillä näkymin lauantain tapahtumaan.

Yrittäjän päivänä 5.9. jaamme taas perinteisen Nuori Yrittäjä Mynämäki-palkinnon. Mikäli sinulla on hyvä ehdokas tiedossa, niin vinkkiä tulemaan. Yrittäjän päivän tilaisuuteen suunnitellaan tietenkin muutakin ohjelmaa.

Yhdistyksellä on ollut edustus kunnan elinkeinotyöryhmässä jo useamman vuoden ja tämä jatkuu edelleen. Olemme tiiviissä yhteistyössä kuntaan päin ja mikäli tunnet tarvetta viestittää asioita kauttamme, niin soitto tai sähköpostia tulemaan.

Turun läntisen seutukunnan yhdistysten kanssa olemme sopineet, että kutsumme toisiamme järjestämiimme tapahtumiin ja tilaisuuksiin ettei ihan kaikkea tarvitse tehdä itse ja samalla jäsenet pääsevät verkostoitumaan muiden kuntien yrittäjien kanssa.

Vanhan tavan mukaan olemme myös Laurin markkinoilla pitämässä oluttelttaa, jonka tuotosta tehdään lahjoitus aina johonkin paikalliseen kohteeseen lasten, nuorten tai vanhusten hyväksi. Tervetuloa poikkeamaan.

Kannattaa seurata myös aluejärjestön tapahtumakalenteria. Sieltä löytyy monenlaista koulutus- ja seminaaritapahtumaa kuin myös vapaa-ajan ohjelmaa niin yhteisesti perheelle kuin myös pelkästään yrittäjäseurassa. Suurin ja juhlavin tapahtuma on loppuvuoden yrittäjägaala, jossa jaetaan kunnalliset yrittäjäpalkinnot.

Muistakaa myös välillä tarkistaa jäsenetuja ja esim. käyttää ilmaista neuvontapalvelua. Neuvontaverkostoon kuuluu laajalta alalta asiantuntijoita, jotka työskentelevät yrittäjänä näillä omilla erikoisaloillaan.

MUISTAKAA SEURATA TAPAHTUMAKALENTERIA.

Mikäli et saa meiltä koskaan säköpostia, kannattaa tarkistaa jäsentiedoissa olevan sähköpostiosoitteen ajan tasalla olo.