28.8.2018 klo 08:02
Uutinen

Syksyn koulutuskattauksessa eväitä SOMEn hyödyntämiseen

Useat koulutukset toteutetaan webinaareina eli verkkokoulutuksena, johon osallistutaan omalla tietokoneella.

Tässä muutama maistiainen kattauksesta:

Mainosta Facebookissa – webinaari 31.8.

Facebook – toiseksi tehokkain markkinointikanava verkossa! Mutta saatko Facebookista tehokkaita myyntidiilejä ja erotatko ostavat asiakkaat satunnaisista tykkääjistä?

Tässä koulutuksessa käymme läpi, miten saat mainos-euroillesi parhaan mahdollisen vastineen. Koulutuksen lopputuloksena osaat tehdä omalle yrityksellesi kustannustehokkaan Facebook-myyntikoneen.

Tähän koulutukseen ilmoittautumiset jo 29.8. mennessä.

Google Ads (AdWords) – webinaari 21.9.

Varmista, että etsivä löytää juuri Sinun tuotteesi ja palvelusi! Näytä mainoksesi juuri sillä hetkellä, kun asiakkaat hakevat Googlesta yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluja.

Google Ads (entinen Google AdWords) -mainonta on tehokasta ja siihen kannattaa panostaa, koska henkilö on jo ”ostohousut jalassa” etsiessään tarvitsemaansa tuotetta tai palvelua verkossa.

Sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatio – webinaari 5.10.

Markkinoinnin automaatio on kovassa hypessä. Tässä koulutuksessa käydään konkreettisesti läpi, miten yrittäjä hyötyy markkinoinnin automaatiosta ja erityisesti sähköpostimarkkinoinnista.

Käykö joskus niin, että yhteydenpito vanhoihin asiakkaisiin jää toissijaiseksi, kun on kiire hankkia uusia? Tuntuuko myyntiliidien lämmittely pitkäveteiseltä ja turhalta?

Sähköpostimarkkinointi on paljon muutakin kuin uutiskirjeiden lähettämistä. Parhaimmillaan automatisoidut sähköpostit tekevät suuren osan myyjän ja asiakaspalvelijan töistä.

Nämä ja kaikki muut koulutukset löydät täältä

Ota Some haltuun!