12.9.2018 klo 14:03
Uutinen

Syyskauden tapahtumia

Varaa jo nyt kalenteriisi syksyn aamukahvit ja koulutukset.

Yrittäjien ja yhteisöjen aamiainen

Aika: torstai 4.10. klo 7.30
Paikka: Kahvila-ravintola Satamakapteeni

******************************

Some ja somesisällöt myynnin tukena (2 pv)

Aika: tiistai 23.10. klo 13-16 ja tiistai 30.10. klo 13-16
Paikka: Juhlakartano Tähtiniemi
Kouluttaja: FlowHouse Oy
Hinta: 80 euroa, sis. kahden päivän työpajat ja kahvit
Järjestäjä: Go Korpilahti Go -hanke

Valmennuksen tavoitteena on ottaa haltuun Facebookin ja Instagramin mainostyökalujen käyttö ja tarjota osallistujille tietoa hyvän sisällöntuottamisen tavoista sosiaalisessa mediassa.

Ensimmäisessä tapaamisessa pureudutaan sisältömarkkinoinnin teeman avaamiseen, eli mistä ja miten yritys voi tuottaa hyvää ja asiakasta kiinnostavaa sisältöä sosiaalisen median kanaviin. Valmentajat tuovat esiin käytännön esimerkkien kautta, miten erilaiset sisällöt tukevat yrityksen ulkoista mielikuvaa, millainen sisältö puhuttelee asiakastamme ja miten sisältöjä voidaan hyödyntää osana myyntiä. Tutustumme tarkemmin Facebookin ja Instagramin ominaisuuksiin.

Toinen valmennuspäivä koostuu Facebookin ja Instagramin mainostyökalujen ominaisuuksien avaamisesta. Päivän jälkeen osallistujilla on ymmärrys siitä, miten ko. kanavien kautta voidaan toteuttaa omaa maksettua mainontaa valituille kohderyhmille. Käytännön esimerkkejä sekä käytännön tekemistä työkalujen parissa.

Ilmoittautumiset 8.10. mennessä: Marja Elsinen, projektipäällikkö, Go Korpilahti Go –hanke, marja.elsinen@gmail.com, p. 0400 531 831

******************************

Tunne yrittäjävahvuutesi, asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi Insights Discovery -menetelmän avulla

https://inspiregroup.fi/onnistunut-vuorovaikutus/

Aika: torstai 29.11. klo 12-16
Kouluttaja: Jussi Reinekari, Inspire Group
Hinta: 120 euroa, sisältää henkilökohtaisen profiilin, koulutuksen ja kahvit
Järjestäjä: Go Korpilahti Go –hanke

Tämä innostava päivä paneutuu henkilökohtaiseen kehittymiseen ja onnistuneeseen vuorovaikutukseen. Valmennuksen tavoitteena on ymmärtää paremmin itseään ja vahvuuksiaan ja näin helpottaa oman työn tehokkuutta sekä kehittää helpompia keinoja ja strategioita toimia erilaisten ihmisten, työtovereiden ja asiakkaiden kanssa. Olemme kaikki erilaisia eikä kukaan ole toista parempi, tehokkaampi ja fiksumpi. Tavoitteenani on luoda päivän aikana meille ilmapiiri, jossa jokainen meistä tuntee itsensä turvalliseksi ja tärkeäksi osaksi työyhteisöä.

Tilaisuudessa hyödynnämme Insights Discovery -profiilia, joka on kansainvälinen henkilön vahvuuksien löytämiseen, itsensä ymmärtämiseen, keskinäisen viestinnän kehittämiseen sekä esimiestyöskentelyyn kehitetty henkilöprofilointityökalu. Insights Discovery -profiilinne on henkilökohtainen, eikä sitä anneta kenellekään toiselle henkilölle. Profiilin täyttämiseen menee aikaa noin 15 minuuttia. Se tehdään ennen koulutusta.

Ilmoittautumiset 8.11. mennessä: Marja Elsinen, projektipäällikkö, Go Korpilahti Go –hanke, marja.elsinen@gmail.com, p. 0400 531 831

Tervetuloa mukaan!

www.yrittajat.fi/korpilahti