26.9.2022 klo 15:55
Uutinen

Syyskuun uutisia

Tulevia tapahtumia:

Osallistu ja vaikuta! Merkitkää päivämäärät kalenteriin. Kutsut tulevat lähiaikoina.

Juvan Yrittäjien vuosikokous pidetään 20.10.22 klo 18.00; kokouksessa mukana Suur-Savon Osuuspankki.

Yrittäjien Pikku Joulu Bileet järjestetään lauantaina 3.12.22 mm. Vuoden yrittäjän palkitseminen.

 Jäsenyritys esittäytyy

Juvan Autohuolto- täyden palvelun autokorjaamo Etelä-Savossa. Olemme valtuutettu AD-autokorjaamo ja huolto sekä varaosaliike.

Juvan Autohuolto on monimerkkikorjaamo; huollamme ja korjaamme autot sekä koneet. Hinaamme autosi, niin läheltä kuin kauempaakin, sekä meiltä on mahdollisuus vuokrata paketti- tai henkilöauto tai vaikkapa peräkärry käyttöösi.

Asentajamme ovat sitoutuneita ja koulutettuja ammattilaisia, jotka varmistavat ensiluokkaisen lopputuloksen merkille kuin merkille.

Varaosista sekä tarvikkeista vastaa rautainen ammattilainen, ja näin ollen varaosa- ja tarvikevalikoimamme on kattava ja monipuolinen, sekä tarpeen vaatiessa saamme pikaisesti puuttuvia tuotteita tilaamalla.

Meillä on myös ensiluokkainen hydrauliikka sekä pneumatiikka osaaminen.

Meidän liikkeeseemme on helppo löytää, vaikka ohikulkumatkalla. Olemme Valtatie 5:n varrella ja meille voi tulla myös aikaa varaamattakin, esimerkiksi polttimon vaihtoon. Huollon tai korjauksen aikana voit nauttia kahvista tai kaakaosta asiakastilassamme.

Osaaminen liikkeessämme on vuosien hioutumisen, sitoutuneisuuden ja innostuneisuuden tulos. Tulevaisuuden näkymässä onkin uusia tuulia.

Meillä on kattavat ja helpot kotisivut, joiden kautta voit tutustua palveluihimme sekä varata aikaa huoltoon tai korjaukseen. Löydät meidät myös Facebookista.

”Se mitä meiltä ei löydy, ei Juvalta tarvitse löytyäkään”

Terveisin
Paavel Zaitsev
Juvan Autohuolto Oy