12.2.2019 klo 14:03
Uutinen

Talla valmistaa puukenkiä Myrskylässä

Puu on kotimainen, uusiutuva raaka-aine. Myrskyläläinen Talla valmistaa lähimetsien koivusta ortopedisesti muotoiltuja kenkiä.

Talla aloitti puukenkätehtaana lääkäri Touko Ollilan yritysideasta vuonna 1968. Jalan muotoja mukaileva ja hiostamaton puupohja oli hänen työtovereidensa, sairaalan ortopedien, kehittämä.

Kaikki puupohjat mallista tai käyttöpaikasta riippumatta valmistetaan edelleen saman hyväksi todetun lestin mukaan. Hyvin muotoiltu kenkä on jalan (ja selän) paras kaveri ja solahtaa jalkaan kuin sukka.

Tallasta on vuosikymmenten aikana kehittynyt puukenkäkulttuurin puolestapuhuja ja lukuisten nimekkäiden suunnittelijoiden sekä designyritysten, muun muassa Marimekon ja Nanson, arvostettu yhteistyökumppani laadun, mutkattoman asiakaspalvelun ja kotimaisen käsityön ansiosta.

Talla työllistää 2 henkilöä.

Tallan kotisivulle tästä: https://www.talla.fi/fi

Tämä artikkeli kuuluu yritysesittely sarjaan, jossa esitellään lyhyesti myrskyläläisiä yrityksiä. Myös sellaisia yrityksiä, joilla on vähintään yksi sen toimipisteistä Myrskylässä. Tämän sarjan esittelyt on laadittu yhteistyössä yritysten johdon kansa. Tämän esittelyn toimitti tälle sivustolle Aku Eronen.