24.1.2023 klo 11:55
Uutinen

Tammikuun uutisia

Vuosi on vaihtunut. Samoin on vaihtunut Rantasalmen Yrittäjien hallitus ja puheenjohtaja. Ensimmäinen hallituksen järjestäytymiskokouskin on jo ehditty pitämään, jossa kävimme läpi tulevan vuoden tapahtumat ja tekemiset. Kesän avausta, iltatoria, Lipposmarkkinoita, Itsenäisyyspäivän konserttia ja Joulukauden avausta. Paljon tapahtuu tänä vuonna, mutta niin pitääkin.

Edunvalvonta kunnan suuntaan tulee jatkumaan vieläkin vahvempana. Saamme yrittäjille yhden paikan lisää Elinvoimatoimikunnassa. Vahva edunvalvonta on myös tuottanut jälleen tulosta. Asia, josta on pitkään puhuttu. Viimeinkin Rantasalmen kunnalla on haussa markkinointi- ja viestintäkoordinaattorin paikka. Kunnan ja yrittäjien kannalta aivan äärimmäisen tärkeä työ. Työpaikka johon investointi tuo rahat varmasti takaisin moninkertaisina.

Rantasalmen kunta on julkaissut elinvoimaohjelman vuosille 2023-2025. Toivomme, että se edesauttaa yrittämistä ja kaikkea siihen tarvittavia toimia paikkakunnalla.

Muutama sana uudesta puheenjohtajasta. Allekirjoittanut on toiminut Rinssi-Eversti Oy:n osakkaana ja työntekijänä kohta kolmisen vuotta. Oma taustani on vahvasti kulttuurissa. Ensimmäiseltä ammatiltani olen laulunopettaja mutta päätyö ennen ravintola-alaa on ollut näyttelijä, josta suurimman osan aikaa olen toiminut Savonlinnan teatterissa. Vuodesta 2002 olen toiminut myös sivutoimisena elinkeinonharjoittaja. Itse haluan jatkaa edellisen puheenjohtajan tavoin hyvää dialogia kunnan suuntaan. Se on väylä, joka on syytä pitää auki aina. Haluan myös käydä tällä puheenjohtajakaudella tutustumassa meidän kunnan jäsenyrityksiin. Samalla piipahdan myös niissä, jotka eivät jäseniä vielä ole.

Meidän yrityksessämme Rinssi-Eversti Oy:ssä puhaltaa uudet tuulet. Vuoden vaihteessa meidän omistukseen siirtyi Rantasalmen linja-autoasemalla sijaitseva Oluthuone Kalle-kustaan liiketoimi. Viime syksynä ostimme kyseisen liiketilan lisäksi vieressä olevan tyhjän liiketilan. Tiloja remontoidaan parhaillaan. Loppu kevään kuluessa Rinssi-Eversti siirtyy kokonaan Linja-autoasemalle. Siellä asiakkaita palvelee, lounas ja á la carte ravintola, kahvila, leipomo, pitopalvelu, matkahuolto ja tietysti Kalle-Kustaan pubi.

Tervetuloa käymään. Otetaan kuppi kahvia ja jutellaan. Ottakaa yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Ystävällisin terveisin Rantasalmen Yrittäjien puheenjohtaja Jari Pylväinen