1.3.2018 klo 11:44
Uutinen

Tampereen firmabiljardiliigan seitsemäs kausi huipentuu

Tampereen firmabiljardiliigan kauden 2017-2018 päättävät liigafinaalit, joissa nähdään neljä parasta joukkuetta loppu- ja pronssiottelussa sekä kolmen joukkueen kesken pelattava jumbofinaali, ovat Ravintola Peyton Placessa maanantaina 5.3.2018.

Seitsemättä kertaa järjestetyn Tampereen firmabiljardiliigan alku- eli runkosarja on pelattu. Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n ja Resulttia Solutionsin järjestämää Tampereen firmabiljardiliigaa pelasi kaudella 2017-2018 yhdeksän joukkuetta ja niissä yhteensä 51 pelaajaa. Kausi huipentuu Ravintola Peyton Placessa maanantaina 5.3.2018 liigafinaalitapahtumaan, jonka yhteydessä jaetaan palkinnot. Ohjelmassa ovat loppu- ja pronssiottelu sekä jumbofinaali, joka pelataan nyt ensimmäistä kertaa.

Se, mitkä neljä joukkuetta runkosarjan perusteella selvittivät tiensä liigafinaaleihin, ei ollutkaan ihan itsestään selvä juttu. Nimittäin viimeisen ottelunsa voittamalla OLE United olisi kiilannut itsensä pronssiotteluun. 1-2-tappio Megamen-Stoneheadille tiesi sitä, että TKS 2:n olisi pitänyt hävitä TaxiPoolille, jotta OLE United olisi päässyt pronssimatsiin. TKS 2 onnistui voittamaan päätösottelunsa, joten mestaruussarjan runkosarjan kärkinelikkoon ja samalla liigafinaalien joukkueiksi selviytyivät SBVK, TKS 1, Konecranes-Agilon ja TKS 2. Sarjan viidenneksi pelasi OLE United, kuudenneksi Megamen-Stonehead, seitsemänneksi liigatulokas TaxiPool, kahdeksanneksi Nyssetiimi ja yhdeksänneksi kauden lopulla naispelaajalla täydennetty Laatumiehet.

Liigafinaalit, joissa nähdään neljä parasta joukkuetta loppu- ja pronssiottelussa sekä jumbofinaali, ovat Ravintola Peyton Placessa maanantaina 5.3.2018. Kello 18:00 alkaen liigamestaruudesta pelaavat SBVK ja TKS 1. Pronssista taistelevat Konecranes-Agilon ja TKS 2. Laadukasta biljardiviihdettä on siis luvassa!

Ennakkotiedoista poiketen liigafinaalitapahtuman yhteydessä järjestetään jumbofinaali, johon mukaan ovat oikeutettuja TaxiPool, Nyssetiimi ja Laatumiehet. Kello 18:00 alkaa Nyssetiimin ja Laatumiesten välinen ottelu. TaxiPool pelaa tuon ottelun voittajaa vastaan ja panoksena on jumbofinaalin voitto. Jumbofinaalin voittajajoukkue palkitaan.

Sen verran voi luvata jo tässä vaiheessa, että liigafinaalien päätteeksi tullaan jakamaan runsaasti yllätyspalkintoja. Kolmen parhaan joukkueen ja pelaajan sekä jumbofinaalin voittajajoukkueen lisäksi palkitaan aktiivisuudesta, hyvästä meiningistä ja monesta muustakin syystä. Kaikilla liigatoimintaan osallistuneilla on mahdollisuus tulla palkituksi. Kannattaa tulla paikalle, jotta saadaan tunnelma kohdalleen ja palkinnot palkittaville. Näin hienosti ja mukavasti sujunut biljardiliigakausi saa arvoisensa päätöksen.

Liigakauden järjestäneet Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry. ja sen jäsenyritys Resulttia Solutions järjestävät Tampereen firmabiljardiliigaa taas syksystä 2018 alkaen. Ilmoittautumisia tulevalle kaudelle ruvetaan vastaanottamaan jo kevään aikana. Lisätietoja liigatoiminnasta antaa liigavastaava Mika Salonen, mika.salonen@firmabiljardiliiga.fi tai puh. 045 277 8527.

http://www.firmabiljardiliiga.fi/tampere/