24.8.2020 klo 14:45
Uutinen

Tarjolla paikka vaikuttaa!

Etelä-Karjalan Yrittäjät hakee puheenjohtajaa sekä kolmea varapuheenjohtajaa luotsaamaan toimintaansa eteenpäin.

Olemme maakuntamme vaikuttavin elinkeinoelämän toimija ja juuri sinä voit päästä vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan!

Puheenjohtajuus avaa verrattomat mahdollisuudet verkostojen kasvattamiseen, lisäksi pääset edistämään yrittäjien asiaa aitiopaikalta sekä kehittämään yhdistyksen toimintaa.

Tarjoamme luottamushenkilöillemme koulutuksia ja laajat yrittäjäverkostot, joista on apua myös omaan liiketoimintaasi.

Mitä, missä, milloin?

Haemme puheenjohtajaa ja 1-3 varapuheenjohtajaa. Puheenjohtajien kausi on kaksi toimikautta, mikä on yhteneväinen Suomen Yrittäjien toimikauden kanssa.

Hallituksen puheenjohtajan tärkeimpänä tehtävänä on johtaa hallituksen työskentelyä. Puheenjohtaja on aluejärjestön toimitusjohtajan välitön esimies. Hän myös edustaa järjestöämme sekä maakunnallisella, että valtiollisella tasolla.

Hallitus kokoontuu noin viisi kertaa vuodessa. Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää asioihin paneutumista kokousten ulkopuolella ja mahdollisuutta sähköiseen yhteydenpitoon kokousten välillä. Tehtävästä ei makseta korvauksia, mutta matkakulut korvataan.

Valittavien henkilöiden tulee olla jäsenenä jossakin Etelä-Karjalan Yrittäjien paikallisyhdistyksessä. Valinnan tekee yhdistyksemme jäsenet vuosikokouksessamme syyskuun 29.päivä.

Ilmoittaudu ehdokkaaksi lähettämällä tietosi Etelä-Karjalan Yrittäjien toimistoon, marja.tamminen@yrittajat.fi ennen 2.9.2020.

Ehdokkaat esitellään Etelä-Karjalan Yrittäjien kotisivuilla ja Facebookissa.

Lisätietoja tehtävistä:

toimitusjohtaja
Jami Holtari
0400- 551 435, jami.holtari@yrittajat.fi

puheenjohtaja
Tommi Matikainen
0400 810031
tommi.matikainen@itanordic.fi