Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

15.11.2023 klo 15:47
Uutinen

Tehdään yhdessä hyvää!

Seinäjoen kaupunki kerää joululahjoja Melitopolin lapsille ja nuorille. Olemme mukana kampanjassa ja vastaanotamme lahjoja myös Seinäjoen Yrittäjien toimistolla Frami D:n ensimmäisessä kerroksessa.


Seinäjoen ystävyyskaupunki Melitopol pyytää sotaa paossa oleville lapsille ja nuorille tervehdyksiä ja lahjoja.

-Olemme saaneet viestiä Melitopolista, että miehitetyiltä alueilta pakoon joutuneiden lasten ja perheiden tilanne on kaikkineen hälyttävä ja yhteyshenkilöt ovat osoittaneet toiveen saada Seinäjoelta joulun ja uuden vuoden lahjoja lapsille ja nuorille, kertoo kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä.

-Keräämme ensimmäiseen lahjoituskuormaamme nyt ainoastaan joululahjoiksi soveltuvia tavaroita. He ovat toivoneet leluja, palapelejä, koottavia rakentelusettejä, askartelu- ja piirustustarvikkeita, lasten käsityösettejä, tekstittömiä kuvakirjoja, hyvin säilyviä ja pakattuja makeisia sekä keksejä (ei mustia karkkia). Toiveissa olisi saada myös Suomea esitteleviä matkamuistoja ja teineille kuulokkeita tai pieniä kaiuttimia, jatkaa keräyksen yhteyshenkilö Jaana Hurme.

Lahjoitusten tulee olla uusia tai uudenveroisia. Lahjat tuodaan paketoimattomana.                              

Lahjoja voi tuoda 15.12. mennessä

-kaupungintalolle (Kirkkokatu 6) arkisin 9-15 sekä
-Apila-kirjastoon (Alvar Aallon katu 14) aukioloaikoina.
– Seinäjoen Yrittäjien toimistolle (Frami D, Tiedekatu 2)

Kuljetus Ukrainaan järjestetään yhteistyössä Operation Hopen kanssa. Kuljetus lähtee Seinäjoelta 16.12. ja saapuu perille jouluksi.

Seinäjoki ja Melitopol solmivat ystävyyskaupunkisuhteen 30.9.2023. Tällä yhteistyöllä kaupunki haluaa osaltaan tukea Ukrainan jälleenrakennusta. Kouluyhteistyön alkamisesta vuonna 2024 on jo sovittu.

Järjestäjänä toimii Seinäjoen Kaupunki.