8.10.2017 klo 11:40
Uutinen

Tehdään yhdessä hyvää

Haastamme Iisalmen Yrittäjät mukaan tukemaan Päiväkeskus Pysäkin asiakkaiden elokuvapäivää.

Asumisentuen ohjaaja Jonna Rautavirta Päiväkeskus Pysäkiltä lähestyi Iisalmen Yrittäjiä, sillä hän haluaisi tarjota Ylä-Savon alueen päihde- ja mielenterveyskuntoutujille elokuvapäivän. Jonna pytää meiltä tukea elokuvalippujen hankinnassa.

Päiväkeskus Pysäkki toimii Ylä-Savon alueella tarjoten päiväkeskustoimintaa Iisalmessa, Kiuruvedellä, Vieremällä, Sonkajärvellä ja Sukevalla. Pysäkki tarjoaa myös työllistämiseen liittyviä palveluja sekä asumisentukipalveluja.

Jonna kertoo, että olisi mukavaa tarjota asiakkaille mahdollisuus käydä elokuvissa katsomassa uusi Tuntematon Sotilas, joka kuuluu Suomi 100-juhlavuoteen. Elokuva näytetään Iisalmessa maanantaina 30.10. tai keskiviikkona 1.11. päivänäytöksenä ja elokuvan liput näihin päivänäytöksiin on 10 euroa kappaleelta. Tämä lipun hinta on monelle Päiväkeskus Pysäkin asiakkaista liian suuri, eikä heillä ei ole mahdollisuutta lähteä katsomaan elokuvaa, vaikka se kiinnostaa monia.

Päiväkeskus Pysäkin henkilökunta ja asiakkaat olisivat todella kiitollisia, jos iisalmelaisia yrittäjiä kiinnostaisi lähteä mukaan tukemaan Ylä-Savon päihde- ja mielenterveystyötä.

Haastammekin jäsenemme mukaan tähän hyvän tekemiseen! Mikäli yrityksesi haluaa tukea Päiväkeskus Pysäkkiä elokuvalippujen hankinnassa, laita siitä sähköpostia Jonnalle ja kerro, millä summalla olet mukana. Halutessasi voit myös soittaa Jonnalle puhelinnumeroon 050 577 0615.

Päiväkeskus Pysäkki kiittää tuestasi!