6.3.2018 klo 09:22
Uutinen

Tervehdys hyvät jäsenyrittäjämme

Uusi vuosi 2018 on jo hyvässä vauhdissa, talvi parhaimmillaan ja kaikki yrittäjät yrittävät yrittää. Yhdistyksessämmekin on tapahtunut muutoksia, joista tässä tietoa.

Hallituksen puheenjohtaja vaihtui vuoden 2018 alusta. Halusin luopua puheenjohtajuudesta neljän vuoden pestin jälkeen ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että katsoin yhdistyksellemme antaneeni omat ajatukseni, energian sekä toimintatavat. Kun pj. vaihtuu, tulee käytäntöön aina uusia ideoita ja toteutuksia uuden puheenjohtajan myötä. Tämänkaltainen ratkaisu mielestäni kehittää yhdistyksemme toimintoja toisin kuin se, että sama pj. on nuijan varressa vuosikymmeniä!

Uusi puheenjohtajamme on Kari Pekonen (kuvassa vasemmalla) , kiinteistöalan yrittäjä ja yhdistyksemme jäsenkin jo vuodesta 1989!

Itse jatkan vielä vuoden hallituksessamme lähinnä elinvoima-asioista vastaavana varapuheenjohtajana sekä myös uuden pj:n mentorina tarvittaessa. Hallituksen kokoonpanossakin on tapahtunut muutoksia, mutta niistä uusi pj. viestissään kertoo tarkemmin.

Kiitos yrittäjät näistä vuosista, jotka olen saanut kulkea kanssanne. Hienoja vuosia, joiden aikana yhdistyksemmekin täytti 70-vuotta, Suomi 100-vuotta ja muutenkin juhlaa oli koko puheenjohtajakauteni! Paljon asioita on saatu aikaiseksi, paljon on vielä haasteita voitettavaksi.

Kaikkea hyvää Te innokkaat yrittäjät! Tehkää parhaanne yrittäjyytenne saralla mutta muistakaa ottaa kaikki irti jäsenyydestänne ja erityisesti pitää itsestänne huolta!

Lämpimin terveisin, pidetään yhteyksiä.

Juhani Viitaniemi
p. 0440131153
viitaniemenjussi@gmail.com