10.2.2023 klo 13:24
Uutinen

Testaa, anna palautetta ja vaikuta sähköisen omistajanvaihdospalvelun kehittämiseen

Kutsumme sinut mukaan testaamaan sähköisen omistajanvaihdospalvelun alustavaa suunnitelmaa siitä, millainen verkkosivu palvelisi yrityksen ostajia ja myyjiä sekä matalan kynnyksen neuvoja parhaalla mahdollisella tavalla. Testauksen jälkeen määrittelemme toteutustavan, jonka mukaan sähköisen omistajanvaihdospalvelun toteutus tullaan kilpailuttamaan.

Testilinkki on auki 13.-19.2.2023.

VALO-palvelun tavoitteena on tuottaa sähköinen OV-palvelu, jolla tuetaan yrityksen myyjää, ostajaa ja omistajanvaihdosneuvojaa omistajanvaihdoksen eri vaiheissa.

Ennen kuin painat testilinkkiä, pyydämme sinua huomioimaan, että

– Tämä on alustava toteutusluonnos.

– Sivuston sisältö (tekstit yms.) ovat esimerkkejä ja tässä suunnitelmassa aiheita käsitellään pintapuolisesti otsikkotasolla. Tarkemmat aiheet, kuten esimerkiksi arvonmäärityksen perusteet ja verotus tulevat löytymään lopullisesta versiosta näiden otsikoiden alta.

Toivomme erityisesti, että mainitset kolme hyvää ja kolme kehitettävää aihetta. Testin loppuun tehneiden kesken arvotaan kaksi (2 kpl) GoGift Superlahjakorttia arvoltaan 50 €. Lisäksi toivomme ehdotuksia palvelun nimeksi.

KLIKKAA ITSESI ALUSTALLE TÄSTÄ

Kiitos, arvostamme panostanne VALO-palvelun kehittämisessä.

VALO – Valtakunnallinen omistajanvaihdoksen osaamiskeskittymä -hankkeessa kehitetään valtakunnallinen omistajanvaihdoksen digitaalisen palvelualusta, joka tukee yrityksen ostajaa ja myyjää yrityksen omistajanvaihdoksessa tai sukupolvenvaihdoksessa. Neuvojat ja asiantuntijat voivat hyödyntää palvelua omassa työssään ja kasvattaa omaa osaamistaan. Palvelua kehitetään yhdessä eri asiantuntijoiden ja matalan kynnyksen neuvojien kanssa, jotta se palvelisi mahdollisimman hyvin kaikkia osapuolia läpi omistajanvaihdoksen sijainnista riippumatta.

Lisätietoja hankkeesta TÄSTÄ

Lisätietoja:
Paula Pihlajamaa, 050-4399808, paula.pihlajamaa@yrittajat.fi


 [KH1]jolla tuetaan [KH1]