6.4.2017 klo 10:13
Uutinen

Tilitoimisto Jyväskylän Yrityskonsultit Oy vaihtaa nimensä Eqvitiaksi

Jyväskylän Yrityskonsultit Oy:n nimi vaihtuu Eqvitia Oy:ksi. Syynä on halu profiloitua valtakunnallisesti selkeämmin modernina ja nuorekkaana digitaalisena tilitoimistona.

Toiminta on kasvanut paikallisesta valtakunnalliseksi

Yrityksen liikevaihto on yli kaksinkertaistunut viimeksi kuluneen 3 vuoden aikana. Tällä huimalla kasvulla on luonnollisesti ollut myös positiivisia henkilöstövaikutuksia ja yrityksen työntekijöiden määrä onkin lähes tuplaantunut samassa ajassa. Kasvun myötä paikallisen tilitoimiston liiketoiminta on laajentunut valtakunnalliseksi.

”Viime vuosina liikevaihtomme ja asiakasyritystemme koko on kasvanut ja toimintamme on laajentunut Jyväskylästä koko Suomeen. Olemme edelleen vahvasti paikallinen, mutta tarjoamme jo nyt palvelujamme myös muualle Suomeen”, toimitusjohtaja Jarkko Hakola kertoo. ”Nyt olikin oikea aika tehdä muutoksia, jotta näyttäisimme myös ulospäin siltä, mitä oikeasti olemme, ja täsmentää asiakkaillemme, minkälaista apua he meiltä saavat.”

Digitaalisten tilitoimistopalveluiden lisäksi Eqvitia kasvaa controller- palveluilla, jotka saavat taloushallinnon skaalautumaan asiakkaan kasvun mukana ja tukemaan tulevaisuuden tarpeita.

Ilmeen muutos osallistaen

Eqvitian koko henkilöstö on vahvasti mukana uuden ilmeen luomisessa, ja porukalla toteutettiin mm. yhteisiä työpajoja nimen löytämiseksi. Näin ilmeestä saatiin omalta tuntuva ja yrityksen näköinen. Koko henkilöstö kokee, että uusi ilme kuvaa heitä aiempaa paremmin.

Toimitusjohtaja vaihtuu

Samassa yhteydessä ilmeen muutoksen kanssa toteutamme myös muutoksen yhtiömme johdossa. 6.4.2017 alkaen Jarkko Hakola aloittaa toimitusjohtajana ja Ari Tikkanen hallituksen puheenjohtajana.

Eqvitia Oy on vuonna 1991 Jyväskylän Yrityskonsultit Oy:n nimellä perustettu taloushallinnon asiantuntijayritys. Eqvitia tarjoaa tilitoimisto- ja controller-palveluja valtakunnallisesti ja työllistää 14 henkeä. Arvio kuluvan tilikauden liikevaihdosta on 1,2 M€.