11.1.2018 klo 15:56
Uutinen

Toiminta käynnistynyt vauhdikkaasti, valiokunnat kokoontuneet

Meneillään on vuoden toinen viikko, mutta meillä vauhti on jo vinha, riemuitsee Kuopion Yrittäjien tuore puheenjohtaja Sirpa Karppi. Kaikki valiokunnat ovat jo kerran kokoontuneet ja alkaneesta vuodesta tulee todella jäsenen kannalta tapahtumarikas!

Järjestövaliokunta
Järjestövaliokunta suunnittelee mm. tapahtumia. Kokouksessa vieraili myös pj Sirpa Karppi (vas) varsinaisia jäseniä ovat Tarja Anunti, Eija Joki, Maija Kaipiainen, valiokunnan pj Jari Väänänen sekä toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmanen. Tiimiin kuuluvat myös Ismo Apell, Janne Saastamoinen ja Juuso Mikkonen, jotka tällä kertaa eivät päässeet kokoontumiseen paikalle. – Mahtavia juttuja suunnittelussa, esim. 28.2. pistetään Pisnes pulkkaan Puijolla -bisnestreffit!

Viestintävaliokunta 2018
Viestintävaliokunta suunnittelee yhdistyksen viestintää, mukana tiimissä ovat vasemmalta Kerttu Summanen, Tiina Weisell, Mirva Jäntti, valiokunnan pj Eeva-Riitta Koponen, Assi Moilanen ja Päivi Mäki sekä toiminnanjohtaja Kirsi, takana Jukka Kekäläinen. Kuvasta puuttuu Jenni Rissanen. – Tänä vuonna kehitetään erityisesti yhteistyötä kaupunkilehtien kanssa, vihjaisee Koposen Eeva-Riitta.

Yhteiskuntavaikuttamisen valiokunta

Yhteiskuntavaikuttamisen valiokunnan kokoontumisessa mukana olivat vas. Leena Ståhlberg, valiokunnan puheenjohtaja Mikko Rissanen, Rosemarie Pennanen, toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmanen sekä Sirpa Karppi. Valiokuntaan kuuluvat myös Marja Berg, Kari Jaakkola ja Mikko Jalkanen. Valiokunnan tehtävälistalle kuuluvat mm. julkiset hankinnat ja yhteistyön kehittäminen kaupungin eri toimijoiden kanssa. – Maaliskuulle on suunnitteilla hankintatreffit, yrittäjien ja virkamiehien yhteinen tapahtuma, kertoo Mikko Rissanen.