22.4.2024 klo 10:04
Uutinen

Toimivaa ja tuottavaa digimarkkinointia – yrittäjien eduksi

Pk-yritysten digimarkkinoinnin asiantuntijakumppani – Eniro 0100100

Eniro Finland ja sen 0100100-palvelu ovat pitkään olleet tuttuja nimiä suomalaisten puhelinluetteloissa ja numeropalveluissa. 0100100 on yksi Suomen johtavista digitaalisten markkinointiratkaisujen tarjoajista.

Suomen Yrittäjät on valinnut 0100100:n valtakunnalliseksi yhteistyökumppanikseen. Yhteistyön myötä 0100100 tarjoaa kaikille Suomen Yrittäjien jäsenille 20% alennuksen ensiostosta markkinointiratkaisuihin ja löydettävyystuotteisiin.

Kaikki palvelut saman katon alta

0100100:n palvelut kattavat kaiken tarvittavan pk-yrityksen menestymiseen verkossa. Riippumatta siitä, haluatko tavoittaa nykyiset asiakkaasi, luoda uusia asiakkuuksia tai vahvistaa brändiäsi, toimiva ratkaisu löytyy jokaiseen tarpeeseen. 0100100 tarjoaa modernit kotisivut, tehokasta Google- ja Facebook-mainontaa sekä paikallisen löydettävyyden ykköstuotteen Näkyvyyspaketin.

Toimiva ja tuottava markkinointi nojaa asiantuntijuuteen ja asiakasymmärrykseen

Eniro 0100100 panostaa asiantuntijuuteen ja asiakaspalveluun. Arvoissa korostuvat läpinäkyvyys, huolenpito ja yhteinen menestys. Haluamme yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa selkeyttää markkinoita ja tarjota pk-sektorin yrityksille luotettavia ratkaisuja.

Kun taloudellinen epävarmuus ja kilpailu kiristyvät, on ratkaisevan tärkeää osata kohdentaa resurssit oikein ja reagoida nopeasti muuttuviin markkinatrendeihin. Oikea-aikaiset markkinointipanostukset auttavat pk-yrityksiä houkuttelemaan asiakkaita ja erottumaan kilpailijoistaan.

Eniron 0100100:n asiantuntijoilla on ymmärrystä markkinoinnin strategioista ja trendeistä, mikä auttaa tekemään tarkkoja analyysejä ja suunnitelmia. Lisäksi asiantuntijat käyttävät tehokkaita työkaluja ja teknologioita kohdentaakseen markkinointiviestit oikeille yleisöille oikeaan aikaan. Tämä kaikki yhdessä varmistaa, että markkinointibudjetti käytetään optimaalisesti ja että sijoitetulle rahalle saadaan paras mahdollinen tuotto.

Näin asiakkaamme meistä kertovat:

”Minulle tärkeintä on tulosten lisäksi ollut se, että yhteyshenkilömme tuntuu enemmän ystävältä kuin myyjältä.” -Hyvinvointiosuuskunta Gerbera Pauliina Laine, Hallituksen puheenjohtaja

”Meille asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme. On ollut kiva huomata, että myös 0100100:ssa pelataan samoilla arvoilla.” – Rakennus Arela Oy Wili-Valtteri Arela, Toimitusjohtaja

”0100100:n tekemä Google Ads -hakumainonta on selkeästi tuonut meille uusia yhteydenottoja. Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen, että minut pidetään aina ajan tasalla kampanjastamme.” – Kokemäen Muistokivi Tomi Utriainen, Yrittäjä

Nyt on aika lunastaa jäsenetu! Jäsenet voivat hyödyntää etua kirjautumalla Jäsenpalveluun ja klikkaamalla ”Hyödynnä etusi” tai ottamalla yhteyttä Eniro 0100100 yritysasiakaspalveluun soittamalla 050 331 3282. Numeron löydät myös jäsenpalvelusta.