5.6.2018 klo 08:04
Uutinen

Tori Optiikka on Suomen paras

Hämeenlinnalainen Tori Optiikka on vuoden paras optikkoliike Suomessa. Tunnustus jaettiin Tukholmassa toukokuun lopulla.

Ketjuihin kuulumattoman Tori Optiikan toiminnan kulmakiviä ovat sen tuotevalikoima, uutuustuotteiden tuominen asiakkaiden ulottuville ja henkilökunta, joista jokaisella on optisen alan ammattitutkinto.

– Tuotevalikoimaamme kuuluvat huippulinssit ja -piilolinssit, kehysvalikoimassa on harvinaisempiakin merkkejä. Esimerkiksi Chanelin kehyksiä myy aika harva liike Suomessa, kertoo yrittäjä Elina Wäyrynen.

– Palvelumme on ennen kaikkea yksilöllistä ja joustavaa, sellaista mihin ainoastaan ketjuihin ja ostoryhmittymiin kuulumaton liike voi asiakkailleen tarjota, hän jatkaa.

Tori Optiikkan konsepti perustuu juuri niihin asioihin, joista se Suomen parhaan optikkoliikkeenä sai tunnustusta.

– Haluamme olla pieni ja palveleva liike. Hämeenlinnan torin laidalla on mukava olla, Wäyrynen korostaa.

Hämeenlinnalainen Tori Optiikka voitti vuoden 2018 Suomen paras optikkoliike palkinnon. Tunnustus jaettiin Nordic Contactlens Forum -tapahtumassa Tukholmassa 26.5.2018.

Yhteispohjoismaisessa tapahtumassa oli päivällä luentoja, koulutusta näköön ja silmiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Päivä huipentui illallisgaalaan, jossa jaettiin tunnustuksia hyvin tehdystä työstä.

– Palkinto tuli meille täysin yllätyksenä. Vasta Tukholmassa saimme tietää, että olemme ehdolla. Olimme siitäkin jo aivan otettuja. Kyllä palkitseminen antaa tsemppiä tulevaisuuteen, Wäyrynen toteaa.

Tapahtumaan osallistui yhteensä yli 600 optikkoliikkeissä työskentelevää ammattilaista Tanskasta, Norjasta, Ruotsista ja Suomesta. Jokaiselle maalle ajettiin omat palkinnot kolmessa eri kategoriassa: paras optinen myyjä, paras optikko ja paras optikkoliike.

Palkintoa olivat Tukholmassa vastaanottamassa Elina Wäyrynen, Anna-Liisa Lötjönen ja Heidi Tolvanen.

toimitus@hameenyrityssanomat.fi /SM