PMK kUJO
24.5.2022 klo 15:24
Uutinen

Toukokuun uutisia

Terveiset Kunnallisjohdon seminaarista Vaasasta!

Kaksipäiväinen Kunnallisjohdon seminaari kokosi Vaasaan yhteen yrittäjiä, kuntien luottamushenkilöitä ja viranhaltijoita yhteensä noin tuhat osallistujaa. Tapahtuman järjesti Suomen Yrittäjät. Pieksämäkeä edustivat kaupungin valtuuston ja hallituksen puheenjohtajat Soili Moilanen ja Erkki Huupponen, kaupungin johtaja Ulla Nykänen, elinkeinojohtaja Markus Vesterinen sekä Pieksämäen Yrittäjien puheenjohtajat Jussi Hentunen ja Anneli Miettinen.

Vaasassa julkaistiin kuntabarometrin tulokset. Kiitos kaikille vastanneille! Pieksämäeltä tuli vastauksia yhteensä 34 kpl joista 9 kpl oli kunnan luottamushenkilöitä ja 25 kpl yrittäjiä. Meidän sijoittumisemme kuntabarometrissä oli tyydyttävä/heikko, mikä johtui osaltaan todella pienestä vastausmäärästä! Vai lieneekö asia jälleen niin että vaikeneminen on hyväksynnän ja tyytyväisyyden merkki?

Toivomme että mahdollisimman moni vastaisiseuraavaan kuntabarometri -kyselyyn! Oheisesta linkistä löydät Etelä-Savon tulokset ja kuntakohtaiset raportit löydät tästä

Pieksämäen Yrittäjät ja kaupunki allekirjoitimme yhdessä Elinvoimalupauksen 2.5.2022.

Yhteistyössä olemme sitoutuneet elinvoiman lisäämiseen Pieksämäellä. Seminaarimatkalla kuulimme hyviä ajatuksia ja oppeja, sekä tiivistimme yhteistyötä entisestään. Seuraavan valtuuston kokouksen yhteydessä Yrittäjät jakaa Elinvoima-kirjan valtuustoryhmien puheenjohtajille.

Elinvoimaa Pieksämäelle -tapahtumalla aloitamme syksyn toiminnan syyskuussa. Veturitorille kokoontuu yrittäjien lisäksi luottamushenkilöt, kaupungin elinkeinotoimen viranhaltijat sekä muut maakunnan vaikuttajat.  SY:n ja ESY:n edustajat on kutsuttu mukaan tilaisuuteen. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Elinvoima kehittyy vai kehittyykö Pieksämäellä? Luottamushenkilöt ja viranhaltijat ovat tärkeässä roolissa päätösten kanssa. Me kannustamme kaikkia yrittäjiä osallistumaan keskusteluun ja vaikuttamaan, yhteistyöhön, elinvoimaa nostavasti!

Hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille!

Terveisin Anneli ja Jussi