6.3.2020 klo 14:59
Uutinen

Tšekin maajoukkuevalmentajalle pesti Tammelasta

Kokenut valmentaja Petri Kettunen siirtyy Eerikkilän salibandypalveluista vastaavaksi päälliköksi.

Suomen salibandyn maailmanmestariksi vuonna 2016 luotsannut ja tällä hetkellä Tšekin salibandymaajoukkuetta valmentava Petri Kettunen on valittu Eerikkilän salibandypalveluiden päälliköksi. Tehtävä on uusi ja rekrytoinnin myötä Eerikkilän tavoitteena on saada enemmän kansainvälisiä asiakkaita.

Kettunen siirtyy uuteen tehtäväänsä päätoimisesti ensi vuoden alusta. Hän alkaa perehtyä työhönsä osa-aikaisesti elokuussa. Samalla hän hoitaa tehtävänsä Tšekin maajoukkueen päävalmentajana sopimuskautensa loppuun asti.

Eerikkilä on salibandyn kansallinen valmennuskeskus

Kolmatta kauttaan Tšekkiä valmentava Petri Kettunen on innoissaan uudesta pestistään.

– Sain mielenkiintoisen mahdollisuuden Eerikkilästä. Katsotaan, miten voimme edelleen kehittää Eerikkilän salibandypalveluita ja erityisesti kansainvälisille kohderyhmille, Salibandyliiton huippu-urheilujohtajanakin aiemmin toiminut Kettunen sanoo.

Tavoitteena olla maailman paras

Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen iloitsee menestyneen osaajan saamisesta taloon.

– Saamme Petestä näkemyksellisen ja tuloshakuisen päällikön vastaamaan salibandypalveluidemme laadukkaasta tuottamisesta niin kansallisisille kuin kansainvälisille kohderyhmillemme. Hänellä on lisäksi vankka kokemus ja pätevyys valmennuksen ja liikunnan ammatillisen koulutuksen johtamisesta, mikä on meille tärkeää.

Eerikkilän yksi tehtävistä on toteuttaa omalta osaltaan Salibandyliiton visiota olla maailman paras salibandymaa vuonna 2028.

Muita kiinnostavia aiheita