8.6.2018 klo 18:28
Uutinen

Tunnetko jo nämä 13 sovellusta – katso vinkit ja linkit!

Listasimme maailmalta 13 suosittua appia, jotka sopivat pienille yrityksille. Niiden avulla voi säästää aikaa ja rahaa.

1. The Hootsuite

Tämän sovelluksen avulla voi hallinnoida ja ajastaa päivityksiä useissa sosiaalisen median kanavissa: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter. Voit myös mitata ja analysoida kampanjoitasi.

2. Slack

Slack on pikaviesti- ja keskustelusovellus, joka on kehitetty tiimien sisäiseen kommunikaatioon. Slack yhdistää yrityksen sisäisen tiedon, tekemisen ja vuorovaikutuksen integroimalla järjestelmät yhteen käyttöliittymään. Sinne pukataan raportit, kuitit ja laskut. On sanottu, että se koukuttaa ja saa ihmiset chattailemaan työstä sen sijaan että työ tehtäisiin.

3. Join.Me

Helppo ääni- ja videokokousten sovellus. Skype on suosituin, mutta join.me on hyvä vaihtoehto niille, jotka kaipaavat videokokoukseen enemmän kapasiteettia mm. ruudun jakamiseen ja tiedostojen siirtoon.

4. Trello

Suomenkieliset sivut. Sovellus, joka auttaa tiimiä hallitsemaan lukuisia projekteja helposti navigoitavalla alustalla. Tehtäviä voi luoda ja organisoida helposti taululla liikuteltaviin kortteihin. Sovelluksesta näkee helposti, missä vaiheessa eri tehtävät ovat.

5. TripIt

Työkalu paljon matkustaville. Voit laittaa TripItiin kaikki tulevat matkasuunnitelmat ja liput ja päästä niihin käsiksi kaikilta laitteitasi. Myöhemmin, kun olet matkalla, saat organisoitua informaatiota paikannuksen perusteella: vinkkejä kohteista ja säästä.

6. Zenkit

Integroi monia organisoinnin työkaluja yhteen. Zenkitissä on visuaalinen Kanban-näkymä, mind mapping, sekä to do -listat ja kalenteri. Sovellus auttaa tehtävien hallinnoimisessa, aikatauluttamisessa, resurssien kohdentamisessa ja jopa budjetoinnissa. To do -listoja rakastaville tämä sopii erityisesti.

7. Basecamp

Auttaa organisoimaan tiimin työtä kokoamalla tietoa projekteihin. Voit keskustella projektin etenemisestä Chatroomissa tai infotaululla. Voit ladata tiedostoja, luoda tehtävälistoja ja merkitä kalenteriin projektin tärkeitä päiviä.

8. Pocket

Tarkoitettu sellaisille, jotka käyvät paljon läpi julkaistuja sisältöjä ja haluavat tallentaa artikkeleita tai sovellusten sisältöjä myöhempää lukemista varten. Pocket talletta linkit uutissivuille, kuviin, videoihin melkein mihin vain.

9. Evernote

Suomenkieliset sivut. Käyttäjät voivat tehdä, tallentaa tai ladata muistiinpanoja, kuvia, ääntä ja videota sekä jakaa helposti. Voit myös skannata helposti dokumentteja ja tallentaa mukavasti korkealaatuisia jpeg-kuvia tai PDF-tiedostoja, jotka voi samantien jakaa työtiimin jäsenille.

10. Proven

Sovellus työn tekijöiden hakemiseen. Voit lähettää työpaikkailmoituksen suurelle joukolle yhdellä klikkauksella. Kun ala saada vastauksia, voit lajitella hakijoita eri ryhmiin: Kyllä – ei – ehkä.

11. Canva

Suomenkieliset sivut. Visuaalinen ja nopea sovellus, joka säästää aikaa. Satoja valmiita mallipohjia, joita voi hyödyntää niin kutsuihin, korteihin, kuvakollaaseihin, verkkosivuihin ja moneen muuhun.

12. Carrot

Greetings, lazy human, sanoo Carrot. Se on to do -lista, jolla ”on persoona”. Jos kaipaat pientä tuuppimista tehtävän suorittamiseksi, Carrot voi auttaa motivoinnissa. Kun saat tehtävän tehtyä, saat palkkion. Et ehkä halua tietää, mitä tapahtuu, jos et tee käsissä olevaa hommaa loppuun. Carrot ei pidä velttoilijoista. Tämä sovellus on saatavissa vain iOS-laitteisiin.

13. Astro Mail

Tekoälyassistentin avulla tämä ohjelma laittaa tärkeysjärjestykseen viestit eri sähköpostitileilläsi ja myös Slackissä ja kalenterissasi.

Jari Lammassaari

jari.lammassaari(at)yrittajat.fi