3.7.2018 klo 08:04
Uutinen

Tuoreet yrittäjät kohtaavat elokuussa Crazy Townilla

Yrittäjyyden alku voi olla melkoista vuoristorataa ilonaiheineen ja pettymyksineen. Yksin yrityksensä toimintaa aloittavalle verkostoituminen ja vertaistuki on kullanarvoista.

– Olen odottanutkin jo jotain tällaista. Kiva päästä jakamaan kokemuksia ekasta vuodesta, joka on ollut melkoinen vuoristorata, iloitsee Kati Huusko Akrohousesta.

Huuskolla on reilusti vertaisiaan, sillä pelkästään Hämeenlinnaan on perustettu 256 yritystä vuoden 2017 alusta. Yritysten alkutaival sisältää paljon toiveita, kysymyksiä, ilonaiheita ja pettymyksiäkin – ja etenkin sitä todellista yrittämistä. Yritystoiminnan alussa on luotava paljon uutta ja lyötävä kipinää markkinointiin, myyntiin ja laadukkaaseen palveluun.

Tilastojen mukaan yhä useammat perustavat yrityksensä yksin. Tällöin vertaistuki ja verkostoistuminen on sitä tärkeämpää ja onnistuessaan luo myös pohjaa yrityksen liiketoiminnalle. Toimitusjohtaja, perustaja Kimmo Kokkonen perusti yrityksensä Ärrätreeni Oy:n vuoden 2018 alussa ollessaan vielä opiskelija. Kokkosen mukaan verkostoituminen ja oikeat kontaktit ovat vieneet yritystoimintaa vauhdilla eteenpäin.

– Yritysmaailmaan astumiseni alkumetreillä verkostoitumisen merkitys oli erittäin suuri. Crazy Town ja Linkroom-verkoston kautta saimme neuvoa itseämme kokeneemmilta ihmisiltä sekä kontakteja yrityksemme toimialalta. Saimme myös tietoa erilaisista tapahtumista ja esimerkiksi rahoitukseen liittyvistä asioista, Kokkonen toteaa.

Mitä siis odotamme? Ei muuta kuin yhteinen aamiaistapahtuma pystyyn!

Katso täältä lisää ja ilmoittaudu mukaan! >>