10.3.2018 klo 19:02
Uutinen

Turun Yrittäjät juhlii 150-vuotista taivaltaan ja nostaa yrittäjät valokeilaan

Turun Yrittäjät ry täyttää tänä vuonna 150 vuotta ja viettää juhlagaalaa lauantaina 10. maaliskuuta 2018 Logomossa.

Gaalaan on tulossa yli 430 vierasta. Illan aikana palkitaan Vuoden Yrittäjäperhe ja Vuoden Yksinyrittäjä sekä jaetaan yrittäjäristin timanttiristejä pitkän yrittäjäuran tehneille sekä yrittäjille, jotka ovat toimineet pitkään yrittäjäjärjestön luottamustoimissa.

− Olen kiitollinen, että saan toimia Turun Yrittäjien puheenjohtajana tänä juhlavuotena. Vuonna 2015 Turun Yrittäjät ry valittiin Suomen parhaaksi isoksi paikallisyhdistykseksi ja viime vuoden aikana kasvoimme Suomen suurimmaksi paikallisyhdistykseksi. Turun Yrittäjillä on nyt 2600 jäsentä ja meidät nähdään tärkeänä turkulaisen elinkeinoelämän vaikuttajana. Tästä on hyvä jatkaa seuraavat 150 vuotta. Aktiivisesti ajassa, yrittäjyyden eteen toimien, kiteyttää Turun Yrittäjien puheenjohtaja Jari Rastas.

Juhlassa palkinnot Vuoden Yrittäjäperheelle ja Yksinyrittäjälle

Vuoden Yrittäjäperhe -tunnustuspalkinto jaettiin tänä vuonna 32:n kerran ja se annettiin tänä vuonna Wihannon perheelle (Wihanto Oy). Vuoden Yksinyrittäjä -tunnustuspalkinto jaettiin nyt ensimmäisen kerran ja sen sai yrittäjä Kari Lintuala, Lukko- ja sähkölaitekorjaus Kari Lintuala Oy.

Yrittäjäristin timanttiristi 40 vuodesta jaettiin Tauno Uusilehdolle, Tasarakennus Oy ja Yrittäjäristin timanttiristi 30 vuodesta annettiin Sirpa Jyrkkäselle, Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen, Lasse Lintervolle, Planlasse Oy, Stina-Riitta Lintervolle, Planlasse Oy sekä Raimo Savolaiselle, Raskassähkö Oy.

Suomen Yrittäjien kultainen ansiomerkki 20 vuoden toiminnasta yrittäjien hyväksi jaetaan Tuula Lindströmille. Hopeiset ansiomerkit kymmenen vuoden toiminnasta yrittäjien hyväksi jaetaan Michael Lindholmille, Lasse Lintervolle, Jorma Saarikedolle ja Jarmo Tammiselle.

Kuvassa: Jari Rastas

Yrittäjäsanomat

toimitus (at) yrittajat.fi