Yrittäjien Jäsenpalvelu on väliaikaisesti pois käytöstä ke 7.6. klo 8-16 sivustouudistuksen vuoksi. Pahoittelemme häiriötä.

15.2.2022 klo 14:19
Uutinen

Tutustu Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien tiimiin

Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien tiimi 2022 on nyt muodostettu. Tutustu tiimin nuoriin yrittäjiin ja ota selvää, millaisia suunnitelmia tiimin jäsenillä on kuluvan vuoden osalta.

Henriikka Konki, puheenjohtaja

Henriikka Konki, puheenjohtaja

Moikka! Olen Henriikka Konki, turkulainen jooga- ja tapahtumayrittäjä. Usean vuoden ulkomailla asuttuani olen nyt 29-vuotiaana asettunut takaisin vanhoille kotikulmille. Yrittäjänä olen ollut reilun vuoden verran, ja tällä hetkellä toimin yksinyrittäjänä opettamalla joogaa onlinessa ja kasvotusten, ja järjestämällä joogaretriittejä mielenkiintoisissa kohteissa, kuten Seilin saarella ja Paimion Parantolassa. Uutuutena tänä vuonna (jos korona suo) tulossa on myös akrojoogaretriitti. Kaikki tapahtumat soveltuvat ihan joogan vasta-alkajallekin.
Näen valtavasti potentiaalia eri toimijoiden ja toimialojenkin ylittävässä yhteistyössä. Siksi haluan nuorissa yrittäjissä edistää paikallisten toimijoiden yhteistyötä, keksiä luovia tapoja tuoda yrittäjämieliset yhteen tänä haastavana aikana sekä avata yrittäjäryhmän ovet myös englantia puhuville yrittäjille Varsinais-Suomen alueella. Odotan innolla tulevia tapahtumia, muihin inspiroiviin yrittäjiin ja yrittäjähenkisiin tutustumista. Toivottavasti tavataan pian! Jos sulla on ideoita, mitä ja missä voisimme nuorten yrittäjien kesken tehdä, niin laita mulle vaikka suoraan viestiä @henriikkajk.

Terhi Rannikko, varapuheenjohtaja

Terhi Rannikko, varapuheenjohtaja

Olen Terhi Rannikko ja kolme vuotta toiminut yritykseni Hymy Fit tarjoaa monipuolisesti liikuntapalveluita. Luontoliikunnan ohjaaminen ryhmille on lähellä sydäntäni ja olenkin saanut toteuttaa sitä paljon TYHY-liikunnan ja Luonto Fit – ryhmien merkeissä.
Myös uinninopetus, erilaiset jumpat ja henkilökohtaisten kotiohjelmien teko kuuluvat vahvuuksiini.
Ohjaan eniten Ruskolla, Kaarinassa, Turussa ja Raisiossa, mutta liikun myös ympäri Varsinais-Suomea ja Teams- jumppaa ohjaan eri puolille Suomea. Nyt pari vuotta nuorten tiimissä mukana olleena olen saanut oppia paljon uutta ja tutustunut upeisiin tyyppeihin.
Verkostoituminen on kannattavaa yrittäjille, koska sitä kautta saa mm. uusia ideoita omiin toimintamalleihin, vertaistukea ja samanhenkisiä kavereita. Tervetuloa toimintaan ja tapahtumiin mukaan!

Rosaliina Ahvenjärvi

Rosaliina Ahvenjärvi

Olen Rosaliina, 29-vuotias työhyvinvointivalmentaja. Yritykseni Täpinä Coaching tarjoaa team building -työpajoja ja ongelmanratkaisun fasilitointia sekä etä- että lähitilaisuuksissa. Hyödynnän erilaisia osallistavia menetelmiä, jotka pitävät valmennukset innostavina. Olen perustanut yritykseni vuonna 2021. Taustaltani olen yhteisöpedagogi ja medianomi. Erityinen kiinnostuksen kohteeni on improvisaatio ja sen soveltaminen elämän eri osa-alueilla – myös työelämässä. Olen mukana Nuorten yrittäjien tiimissä, sillä olen kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä, verkostoitumisesta ja yhteistyöstä. Olen täällä myös oppimassa asioita itseäni kokeneemmilta.

Eero Forss

Eero Forss

Olen Eero Forss, entinen videotuotantoalan yrittäjä (awara.fi). Nykyään rakennamme uutta palvelua Tarinasi.fi. Palvelun avulla pystyt ikuistamaan läheisesi häviävät tarinat ja löydät samalla uusia mielenkiintoisia asioita hänestä. Nuorissa Yrittäjissä haluaisin koota alueen nuoria yhteen, vaikka saunomisen merkeissä. Sillä näen, että nuorissa on valtavasti potentiaalia ja juuri verkostoituminen auttaa heitä nousemaan ylöspäin ja näkemään uusia mahdollisuuksia.

Sanna-Maria Hellsten

Sanna-Maria Hellsten

Olen Sanna-Maria Hellsten, PilateSM-studion omistaja. Studioni tarjoaa alkuperäistä pilatesta yksilöille, pareille ja pienryhmille aivan Turun keskustassa. Lisäksi toimin kansainvälisen Peak Pilates® -organisaation Suomen kouluttajana ja studioni toimii myös organisaation muiden koulutusten koulutuskeskuksena. Päätoimista yrittäjyyttä minulla on takana kohta pari vuotta ja pilatesta olen opettanut vuodesta 2017 asti. Taustani ennen yrittäjyyttä on veromaailmassa; toimin kansainvälisen verotuksen asiantuntijana ja koulutukseltani olenkin kauppatieteiden maisteri. VSNY tiimistä lähdin hakemaan verkostoja ja tukea yrittäjyyspolulle, sillä yksinyrittäjyys on välillä todella yksinäistä. Tiimissä mielenkiintoni on suuntautunut entisestään edunvalvontapuoleen ja toivonkin tänä vuonna löytäväni keinoja, joilla saamme nuorten yrittäjien mielipiteitä näkyviin entisestään. Koska yhteistyössä on voimaa, toivon, että tiimimme löytää vielä lisää vaikuttamisesta kiinnostuneita nuoria yrittäjiä mukaan toimintaan. Jos siis yrittäjien asemassa jokin kismittää ja haluat siihen muutosta, ole tiimiin taikka suoraan minuun yhteyksissä niin lähdetään yhdessä tuomaan nuorten yrittäjien ääntä kuuluviin myös Varsinais-Suomessa!

Mikko Rantanen

Mikko Rantanen

Olen Mikko Rantanen 31v sarjayrittäjä Turusta. Olen ollut mukana Nuorten tiimissä vuoden 2021 alusta ja nuorten toiminnassa muuten aktiivisesti jo useita vuosi. Toimin myös Turun Yrittäjien puheenjohtajana seuraavan kaksivuotiskauden 2022-2023, ja vedän siellä nuoriin keskittyvää toimikuntaa. Pääasiallinen yritystoimintani liittyy vahvasti kaupallistamiseen (Kaupallistajat Suomi Oy) eli olen mukana kehittämässä niin omien kuin ulkopuolisten yritysten tuote- ja palvelustrategioita, jotta pystytään saavuttamaan enemmän myyntiä ja kustannustehokkaampia toimintamalleja. Muut yritykset toimivat mm. seuraavilla toimialoilla: siivous- ja kotipalvelut, elintarviketeollisuus, sovelluskehitys, mainostoimisto sekä ammattikuljetuskaluston suunnittelu ja myynti. Monipuoliset harrastukset täyttävätkin sitten vapaa-ajan, ja luonto on hyvä paikka rauhoittua. Nähdään ja verkostoidutaan tulevissa tapahtumissa!