8.9.2017 klo 13:50
Uutinen

Työlinkistä apua rekrytointiin

Etsitkö yritykseesi motivoitunutta työvoimaa, jolla on asenne kohdallaan? Ota silloin yhteys Työlinkkiin!

Mitä?

  • Autamme yrityksiä löytämään sopivia ja motivoituneita työntekijöitä. Työnhakijat voivat sijoittua yrityksiin esimerkiksi työkokeilun, palkkatuetun työn tai oppisopimuksen kautta avoimen rekrytoinnin lisäksi. (Työkokeilu- ja palkkatukioikeudesta päättää aina Pohjois-Savon TE–toimisto.)
  • Autamme yrittäjiä ja yrityksien edustajia tarvittavien lomakkeiden ja hakemusten täyttämisessä. Toimimme myös yhteyshenkilönä yritysten ja TE- toimiston välillä.

Miten?

  • Etsimme sopivan työntekijän yrityksen tarpeisiin henkilökohtaisesti haastateltujen työnhakijoiden joukosta. Tuemme koko työllistymisprosessin ajan, sekä toimimme kulttuuritulkkina työnantajan, työntekijän ja työyhteisön välillä.
  • Kustannamme hankkeen kautta työllistyville työnhakijoille tarvittavat yleiset ammattikortit, kuten työturvallisuuskortin, tulityökortin, ensiapukortin ja hygieniapassin. Työlinkin palvelut ovat maksuttomia.

Ketä?

  • Työlinkin asiakkaat ovat Suomessa pidempään asuneita maahanmuuttajia, joilla on ammatillinen koulutus/työkokemus, riittävä suomen kielen taito ja asenne kohdallaan.

Kuka?

  • Työlinkissä teitä palvelee työvalmentaja Helena Räisänen, jolla on yli 12:n vuoden kokemus yritysten rekrytoinneista.

Yhteystiedot:
helena.raisanen(at)puijola.net, p. 044 787 2863

Useampi kymmenen yritystä Pohjois-Savon alueella on löytänyt maahanmuuttajien osaavasta joukosta itselleen osaavia ja motivoituneita tekijöitä niin tuotannon kuin asiantuntijankin tehtäviin.

Ota rohkeasti yhteyttä!