Satakunnan Yritystili
10.5.2024 klo 08:39
Uutinen

Tytäryhtiömme Satakunnan Yritystili Oy etsii uutta toimitusjohtajaa – Oletko sinä etsimämme henkilö?

Satakunnan Yritystili Oy on tunnettu sekä arvostettu alan toimija Satakunnassa. Uudeksi toimitusjohtajaksi etsimme nyt yrittäjähenkistä ja tulosvastuullista johtamisen ja taloushallintoalan ammattilaista johtamaan ja kehittämään menestyvää tilitoimistoa! Satakunnan Yritystili Oy on auktorisoitu tilitoimisto, jonka omistaa Satakunnan Yrittäjät ry.

Johtamisen ja taloushallintoalan ammattilainen, tule meille johtamaan ja kehittämään menestyvää tilitoimistoa! Etsimme yrittäjähenkistä ja tulosvastuullista

TOIMITUSJOHTAJAA


Satakunnan Yritystili Oy on auktorisoitu tilitoimisto, jonka omistaa Satakunnan Yrittäjät ry. Olemme tunnettu ja arvostettu alan toimija Satakunnassa. Toimitusjohtajana vastaat tilitoimistoliiketoiminnan päivittäisestä toiminnasta ja koordinoinnista. Toimit asiantuntijana taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä, yhtenäistät ja kehität tilitoimiston toimintatapoja ja prosesseja sekä kehität uusia liiketoimintapalveluja. Asiakassuhteiden ylläpito sekä yritysasiakkaiden ohjaus ja neuvonta ovat olennainen osa työtäsi. Toimit esihenkilönä 15:lle taloushallinnon asiantuntijalle ja pystyt innostamaan organisaatiotasi saavuttamaan yhteiset tavoitteet.

Oletko etsimämme henkilö?

Tämä tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa jo nyt menestyvän yhtiömme tulevaisuutta. Haluamme, että menestyt tehtävässä ja tarjoammekin sinulle työn tueksi vahvan tiimin sekä paljon uusia verkostoja, hyviä ja pitkäikäisiä asiakkuuksia unohtamatta.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on

  • vahva kokemus taloushallintoalalta
  • ihmisläheinen ote johtamistyöhön
  • erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
  • tehtävään soveltuva koulutus, esim. tradenomi, KTM, KLT-tutkinto katsotaan eduksi
  • ratkaisukeskeinen ja kehittämislähtöinen asenne sekä kyky nähdä tulevaisuuden mahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antavat nykyinen toimitusjohtaja Miia Hietanen p. 0503129306 sekä tuleva esimiehesi Satakunnan Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Nina-Mari Turpela p. 0400771914

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen tilitoimisto@satakunnanyritystili.fi viimeistään 30.5.2024. Ilmoitathan hakemuksessasi mahdollisen aloittamisajankohdan tehtävässä. Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa haastatteluihin jo hakuaikana, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Tutustu meihin www.satakunnanyritystili.fi