12.4.2017 klo 18:01
Uutinen

Ulkomaankauppaministeri Valko-Venäjällä – mukaan pääsi kolme pk-yritystä

Ministerin mukana matkustaa yritysvaltuuskunta, johon kuuluvat Wärtsilä, Valmet, KPA Unicon, ADB Safegate Finland, Kesko ja Telko.

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen vierailee Valko-Venäjällä tänään ja huomenna 12.–13. huhtikuuta 2017, kertoo ulkoasiainministeriö.

Ministeri Mykkänen tapaa ensimmäisen varapääministeri Vasili S. Matjuševskin, energiaministeri Vladimir Potuptšikin ja varaulkoministeri Oleg Kravtšenkon. Vierailunsa aikana Mykkänen keskustelee Suomen ja Valko-Venäjän kahdenvälisistä suhteista sekä EU:n ja Valko-Venäjän suhteista. Mykkänen tapaa myös kansalaisyhteiskunnan edustajia ja startup-yrityksiä.

Ministerin mukana matkustaa yritysvaltuuskunta, johon kuuluvat Wärtsilä, Valmet, KPA Unicon, ADB Safegate Finland, Kesko ja Telko.

KPA Unicon on pieksämäkinen energialaitostoimittaja, jolla on henkilöstöä 46 työntekijää ja liikevaihtoa 46,3 miljoonaa euroa.

Lentokenttätekniikan kehittäjä ADB Safegate Finland Oy on osa ruotsalaista konsernia, jonka Suomen toiminnoissa liikkuu 13,7 miljoonan euron liikevaihto ja 22 työntekijän henkilökunta.

Telko Oy on helsinkiläinen muovien ja kemikaalien jakelija. Telko työllistää 49 ihmistä ja operoi 73 miljoonan euron liikevaihdolla.

Yrittäjäsanomat

toimitus@yrittajat.fi

Avaa pop-up -ikkuna