Yksinyrittäjäpäivä on suurempi kuin koskaan. 11.11.2022 Järvenpäässä AinoAreenalla tavataan 500 yrittäjän voimin.
1.4.2022 klo 07:42
Uutinen

Uudenmaan Yrittäjät rakentaa marraskuulle Järvenpäähän ison yksinyrittäjätapahtuman – Koskaan ei voi tietää, mistä juttutuokiosta syntyykin bisnestä, Mari Ståhls sanoo

Uudenmaan Yrittäjät kumppaneineen järjestää perjantaina 11.11.2022 suuren Yksinyrittäjäpäivän Järvenpäässä. Tapahtumaan tavoitellaan 500-600 yksinyrittäjää ympäri Suomen. 

– Yksinyrittäjien omalle kukkarolle sopivaa valtakunnallista tapahtumaa on kaivattu monta vuotta. Tartuimme tilaisuuteen räväyttää, Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska sanoo.

Yksinyrittäjäpäivän ohjelmassa on huippupuhujien puheenvuoroja, minimessut, verkostoitumista ja kumppaneiden ohjelmaa. Illaksi viritetään vielä konsertti.  

– Päivämäärän osuminen sinkkujen päivään, parhaaseen pikkujouluaikaan ei suinkaan ole sattumaa, yksinyrittäjien asiaa Uudenmaan Yrittäjissä edistävä Mari Ståhls sanoo. 

Tapahtumapaikka on uudenkarhea AinoAreena. Järvenpäähän ja AinoAreenalle pääsee helposti niin omalla autolla kuin junalla, keskeinen sijainti mahdollistaa päiväosallistumisen koko eteläisestä Suomesta ja majoituskapasiteettiakin löytyy läheltä.

Yksinyrittäjät tekevät bisnestä yhdessä 

Yksinyrittäjäpäivän teema Yhdessä korostaa yksinyrittäjien modernia otetta liiketoimintansa pyörittämisessä. Yksinyrittäjä voi verkostonsa kanssa olla moninkertaisesti itsensä kokoinen ja silti pysyä sydämeltään yksinyrittäjänä.  

– Koskaan ei voi tietää, mistä juttutuokiosta syntyykin bisnestä, saa hyvän idean, vinkin eteenpäin tai löytää uuden hengenheimolaisen. Siksi mahdollisuuksia päästä tapaamaan yksinyrittäjien kesken tarvitaan, Mari Ståhls sanoo.  

Myös itse tapahtuma tehdään yhdessä 

Iloinen, rento ja hyödyllinen tapahtuma yksinyrittäjille syntyy yhdessä tekemällä. Osansa tapahtumaan tuovat kumppanit.

-Yhteistyökumppaneille tarjoamme erilaisia ja erisuuruisia vaihtoehtoja yhteistyöhön. Näkyvyyspakettien lisäksi mietimme yhdessä pääyhteistyökumppaneiden kanssa parhaat keinot luoda lisäarvoa kaikille, Petri Ovaska sanoo.

Yksinyrittäjäakatemia on valtakunnallinen koulutuskonsepti yksinyrittäjille. Yksinyrittäjäakatemia on Yksinyrittäjäpäivässä mukana verkosto- ja ohjelmakumppanina sekä kutsumassa alumneja koolle.  

Klikkauksen takana ohjelma ja nopean varaajan lippupaketti

Yksinyrittäjäpäivän ensimmäiset puhujanimet on julkaistu tapahtuman verkkosivuilla www.yksinyrittajapaiva.fi. Lipunmyynti on myös auki.

Huhtikuun ajan nopeat varaajat saavat kaverinsa kanssa liput edulliseen yhteishintaan.