23.12.2019 klo 09:58
Uutinen

Uudet toimitilat – EFG muutti Telitielle

Nykypäivänä asiakkaat haluavat testata tuotteita ennen ostopäätöstä ja täällä se on mahdollista. EFG/Office Showroom Joensuulla on kokeiltavana monenlaisia toimistokalusteita: istuimia, pöytiä, puhelinkoppeja ja jopa liikuteltavia neuvottelutiloja.

EFG on johtava toimistokalusteratkaisujen valmistaja. Lisäksi he suunnittelevat, toimittavat ja asentavat tuotteet asiakkaiden toiveiden mukaan.

Raatekangas on ihmisten tietoudessa ja toiminta sen ympäristössä kasvaa jatkuvasti. EFG/Office Showroomin toimitusjohtaja Kari Päivinen on erittäin tyytyväinen uusiin, moderneihin tiloihin.

– Tämä rakennus on aivan uusi ja tilojen ilmeen toteutuksessa oli mukana sisustussuunnittelija. Lisää tilaa ja näyttävyyttä saimme rakentamalla yläkerran.

Uusista tiloista löytyy myös varasto, joka nopeuttaa toimituksia.

EFG valmistaa yli 2000 työpistettä viikossa ja sillä on jälleenmyyntiä kahdeksassa maassa.

– Meillä on esim. Smartblock ja Taiga-puhelin- ja neuvottelutilojen edustus Joensuussa. Puhelinkoppi on erittäin kätevä ratkaisu, jos tarvitsee rauhaa puheluiden hoitamiseen tai palavereihin.

Toimistokalusteet kehittyvät koko ajan: säätöalueet kasvavat, lisätään näyttöjä ja pistokkeita sekä äänieristetyt väliseinät ja puhelinkopit yleistyvät. Yleensä toimistokalusteita vaihdetaan muuton yhteydessä tai haluttaessa parantaa ergonomisuutta. Päivinen on toiminut yrittäjänä 12 vuotta ja Joensuun lisäksi hän toimii myös Oulussa, Kajaanissa ja Jyväskylässä.

Teksti: Mona Teräs

Kuva: Merja Blomberg