2.11.2021 klo 10:43
Uutinen

Uudet verkkosivut

Tervetuloa uusituille verkkosivuillemme!

Yrittäjät on uusinut verkkosivunsa. Näin myös siis Porvoon Yrittäjien verkkosivut ovat uudistuneet. Uusi sivusto ohjaa sinua entistä paremmin tutustumaan myös koko järjestön ajankohtaisiin asioihin, jäsenetuihin sekä tapahtumiin. Lähde tutustumisretkelle ja löydä sinua kiinnostavaa tietoa. Tervetuloa!

Yrittäjät aloitti verkkosivujen uudistuksen suunnittelun ja taustatyöt jo vuonna 2019. Vanhan verkkosivuston julkaisujärjestelmä oli vanhenemassa ja muutenkin oli aika uudistua. Uusi sivusto on haluttu rakentaa paremmin käyttäjien tarpeita vastaavaksi. Koko kehitystyön pohjana on tietenkin palvelulupauksemme: Parannamme yrittäjän arkea.

– Porvoon Yrittäjien sivujen uudistaminen on vielä kesken ja työtä tehdään koko ajan.  Pyrimme rakentamaan sivumme juuri sinua ajatellen, niin että etsimäsi tieto olisi mahdollisimman helposti löydettävissä.

Uudistus on kuitenkin suuri, joten sisällönsuunnittelun silmien ohi on saattanut vilahtaa jotain tietoa.

– Mikäli siis et löydä etsimääsi, törmäät toimimattomaan linkkiin tai muuten huomaat jotakin omituista, voit olla yhteydessä meihin ja korjaamme asian mahdollisimman nopeasti.

porvoon@yrittajat.fi