20.1.2020 klo 09:10
Uutinen

Uusi Hilma avattiin 2.1.2020

Entistä paremmin palveleva Hilma eli www.hankintailmoitukset.fi otettiin käyttöön tämän vuoden alussa.

Hankintailmoituksen tekeminen ja kiinnostavien hankintailmoitusten löytäminen on aiempaa helpompaa, kun käyttäjiä palvellaan uusilla ominaisuuksilla. Palvelun uuden version käyttöönotto ei aiheuta katkoksia, sillä kaikki syyskuun 2018 jälkeen julkaistut ilmoitukset on siirretty automaattisesti uuteen versioon.

Tarjoajille uusia ominaisuuksia

Uusi Hilma palvelee tarjoajia tehokkaalla hakutoiminnolla ja hakuvahdeilla. Ilmoituksia voi tilata itseä kiinnostavista hankinnoista ja merkitä ilmoituksia suosikeiksi, jolloin saat tiedon niihin mahdollisesti tehtävistä muutoksista. Uusien toiminallisuuksien käyttöönotto vaatii uuden rekisteröitymisen. Anna palautetta! Palautetta uudesta Hilmasta voit antaa sähköpostitse osoitteeseen palaute@hankintailmoitukset.fi tai uuden Hilman palvelusta löytyvällä palautelomakkeella.

Hilma eli www.hankintailmoitukset.fi on sähköinen ilmoituskanava, jossa hankintayksiköt ilmoittavat julkisista hankinnoistaan. Yritykset saavat Hilmasta tietoa käynnissä olevista ja tulevista kilpailutuksista. Palvelun uudistaminen nykypäivän tarpeita vastaavaksi tukee markkinoiden toimintaa ja helpottaa julkisten hankintojen parissa tehtävää työtä. Projektin vetovastuu on Hanselilla, ja uudistustyöhön osallistuvat myös työ- ja elinkeinoministeriö, valtiovarainministeriö, Julkisten hankintojen neuvontayksikkö ja useat muut toimijat.

Yrittäjä, tarvitsetko apua julkisiin hankintoihin liittyvissä kysymyksissä?

Ota yhteyttä pääkaupunkiseudun hankintaneuvontaan:
hankinta-asiamies Pentti Komssi
p. 044 343 2045
pentti.komssi (at) yrittajat.fi