1.8.2019 klo 10:49
Uutinen

Uusi ilmoittautumisjärjestelmä käytössä

Olemme ottaneet käyttöön tapahtumailmoittautumisia varten uuden järjestelmän, Lyytin.

Lyyti on huomattavasti nykyaikaisempi ja toimivampi ratkaisu, kuin vanha Yrittäjätapahtumat-sivu.

Tässä muutama vinkki sen käyttöön:

Lyyti lähettää automaattisesti vahvistusviestin ilmoittautumisesta antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vahvistusviestissä on linkit, joista voit käydä muuttamassa tietojasi tai peruuttamassa osallistumisesi. Kannattaa siis syöttää sellainen sähköpostiosoite, jota käytät ja jonka saapuneet-laatikko ei ole täynnä. Jos viestejä ei näy, kannattaa tarkistaa roskapostilaatikko.

Pyydämme käyttämään noita linkkejä, sillä uudella järjestelmällä pyrimme myös vähentämään omaa urakkaamme manuaalisessa päivittämisessä. Muistakaa muokata ja perua kaikki tarvittavat henkilöt.

Uutena ominaisuutena tulee myös ryhmäilmoittautuminen. Voitte siis ilmoittaa osallistuvien henkilöiden lukumäärän, eikä kaikkien tietoja tarvitse erikseen kirjoittaa. Tämä helpottaa esimerkiksi perhetapahtumiin ilmoittautumista. Henkilökohtaisessa ilmoittautumisessa voitte laittaa lasten kohdalle oman sähköpostiosoitteenne.

Lähettäessämme suoria tapahtumakutsuja sähköpostitse, osa tiedoistanne täyttyy lomakkeelle automaattisesti jäsenrekisterissä olevilla tiedoilla. Jos havaitsette virheitä tiedoissanne, ilmoittaisitteko niistä mona.teras@yrittajat.fi, niin korjataan ne suoraan jäsenrekisteriin. Pääsette muokkaamaan jäsentietojanne myös itse tätä kautta >>

Tapahtumamme näet jatkossa täältä nettisivuiltamme sekä Facebook-sivuiltamme. Vanha Yrittäjätapahtumat-sivu on nyt poissa käytöstä.

Tervetuloa tapahtumiin!

Toivottaa

Pohjois-Karjalan Yrittäjien väki