9.12.2021 klo 11:13
Uutinen

Uusi jäsen esittelyssä

Tanja Ilmakangas, K-Market Käikälä, Hämeenlinna: Pidän kaupan arjesta, hektisyydestä ja trendeistä”

Tanja Ilmakangas aloitti 1.12.2021 K-kauppiaana Hämeenlinnan Käikälässä, kuuden henkilön tiimin kera. Kauppa sijaitsee kaupungin keskustasta noin 7 kilometrin päässä. Lähistöllä asiakasvirtaa tuovat runsas asutus ja suuret tuotantolaitokset. Kaupan alan töissä pidemmän aikaa työskennellyt Ilmakangas kertoo, että kauppiasura on samalla niin luonnollinen jatkumo kuin toteutunut haave.
– Minulle kaupassa asiakaspalvelu on lähellä sydäntä.  Lisäksi pidän kaupan arjesta, sen hektisyydestä ja siitä, että sesongit sekä uudet trendit tuovat vaihtelevuutta ympäri vuoden.

Monissa yrityksissä kärsitään suoranaisesta työvoimapulasta ja materiaalien saatavuudesta sekä kohonneista hinnoista. Näkyvätkö nämä tekijät tai muut toimintaympäristön haasteet päivittäistavarakaupassa?
-Tällä hetkellä materiaalien saatavuus voi vaikuttaa jollain tavalla tiettyjen tuoteryhmien saatavuuteen, mikä voi tuoda toisinaan haasteita myös meille. Pyrimme kuitenkin toimimaan vastuullisesti ja tarjoamaan asiakkaille tuotteita ja palveluita nämä asiat huomioiden.

Tuore kauppias päätti saman tien liittyä myös Hämeenlinnan Yrittäjien jäseneksi. Mikä erityisesti kiinnosti tai vetosi liittymisessä yrittäjäjärjestön jäseneksi?
– Verkostoituminen, koulutusmahdollisuudet ja kattava tuki mitä järjestö tarjoaa tarvittaessa.