10.11.2019 klo 12:00
Uutinen

Uusi jäsenetu Imatran Seudun Sähköltä

SÄHKÖTARJOUS ETELÄ-KARJALAN YRITTÄJIEN JÄSENYRITYKSILLE JA YRITTÄJILLE

Imatran Seudun Sähkö Oy ja Etelä-Karjalan Yrittäjät ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuodelle 2019.Hyödynnä jäsenetusi sähkön ostossa paikallisen sähköyhtiön Imatran Seudun Sähkö Oy:n tarjouksella.Tätä tarjousta voit hyödyntää myös henkilökohtaisiin sähkönkäyttöpaikkoihisi.

Jäsenetuna tarjoamme kiinteähintaista 24 / 36 kk:n sopimusta edullisella hinnalla ja pienellä käyttöpaikka-kohtaisella perusmaksulla. Kiinteähintainen sopimus on teille helppo ja vaivaton, hinta ei muutu sopimusai-kana.

– Energian hinta

  • 36 kk:n sopimukselle 4,49 snt/kwh
  • 24 kk:n sopimukselle 4,59 snt/kwh

– Käyttöpaikkakohtainen perusmaksu 2,00 €/kk

– Hinnat alv 0 %- Tarjouksen voit hyödyntää 6.11. – 15.12.2019 välisenä aikana

– Sopimuksen tulee pystyä alkamaan viimeistään 31.1.2020 mennessä.

– Sopimushinnat ovat voimassa max. 100 000 kwh kulutuksen kokonaisuuksille. Tätä suuremman ku-lutuksen omaaville yritykselle lasketaan räätälöity tarjous. Ota tässä tapauksessa suoraan yhteyttä mikko.reijonen@issoy.fi tai puh. 050 313 0954.

VUOKSI -TAKUU, 100 %:STI UUSIUTUVAA ENERGIAA IMATRANKOSKESTA

Ottamalla sopimukseesi Vuoksi-takuun varmistat, että sähkösi on ekologista vesisähköä, jonka alkuperänä on Imatrankoski ja Tainionkoski. Vuoksi-takuun voit valita sähkösopimuksen lisäksi tehden siitä ekologisem-man vaihtoehdon. Tuote sopii yrityksille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja panostaa ympäris-töystävällisiin ratkaisuihin. Vuoksi-takuun hinta yrityksille on 0,10 snt/kWh.

Vuoksi-takuun ottamalla saat dokumentteja käyttöösi, jolla voit viestiä asiakkaillesi ekologisesta sähkövalin-nasta. Samalla olet mukana Vuoksen toiminnan kehittämisessä, sillä jokaisesta myymästämme Vuoksi -ta-kuusta tilitämme pienen summan Vuoksen vesialueen ja ympäristön hyväksi.

LUOTETTAVA KUMPPANI

Yritysmyyntimme tarjoaa luotettavaa, yksilöllistä sähkönhankinnan asiantuntijapalvelua, jonka avulla yrityk-sesi voi keskittyä olennaiseen eli omaan ydinliiketoimintaan. Sähkön hinta voi vaihdella lyhyessäkin ajassa merkittävästi, siksi on tärkeää, että valitset luotettavan yhteistyökumppanin. Yritysmyyntimme auttaa juuri oikean energiasopimuksen valinnassa. Meiltä saat myös oman yhteyshenkilön, joka on kontaktipintasi ener-gia-asioissa. Kauttamme saat oikeat energiaratkaisut myös kaikille taloyhtiöille ja kiinteistöille helposti il-man välikäsiä ja lisäkuluja. Haluamme pitää sinut ajantasalla energia-alan muutoksista, siksi toimintata-paamme kuuluu myös säännöllinen yhteydenpito ja raportointi.

KUINKA TOIMIT SOPIMUKSEN AIKAANSAAMISEKSI?

Sopimuksen teet laittamalla sähköpostia mikko.reijonen@issoy.fi tai soittamalla puh. 050 313 0954. Kerro yrityksen nimi, y-tunnus, käyttöpaikkojen osoitteet/käyttöpaikkatunnukset (löydät ne laskuista), las-kutustiedot ja jäsennumerosi. Kerro myös nykyisen sopimuksesi päättymispäivä. Vastaavat tiedot tarvitaan myös yrittäjälle tehtävistä henkilökohtaisista sopimuksista. Lisätietoja tarjouksesta saat puh. 050 313 0954.Tartu tilaisuuteen ja ota nyt edullinen kiinteähintainen sähkösopimus paikalliselta kumppanilta!