24.10.2017 klo 08:04
Uutinen

Uusia asiakkaita ja palvelua verkossa

Yrittäjyyden emeritusprofessori Arto Lahti on huolissaan pk-yrittäjien digivalmiuksista. Hämeen Yrittäjien ja Elisan aamukahveilla tarjolla ensiapua.

Arto Lahti uskoo, että lääke digivalmiuksisen parantamiseen löytyy oppilaitosyhteistyöstä. Ensin yrittäjien pitää Lahden mukaan ymmärtää ongelma, eli tulla tietoisiksi siitä, mitä lisäarvoa digi tuo yrittäjyyteen. Hän on käynnistänyt keskustelut pk-seudun ammattikorkeakoulujen kanssa yrittäjien ja opiskelijoiden yhteisen digiohjelman käynnistämiseksi.

– Keskeistä olisi myös löytää jatkajia nykyisille luopuville yrittäjille riittävän ajoissa, jotta yritys saataisiin kasvupolulle. Ajatus on tehdä tätä kilpailunomaisesti pääkaupunkiseudun oppilaitosten kanssa, jolloin opiskelijat suunnittelisivat yritysten uudistamista tiimeinä ja todellisten esimerkkien valossa.

Professori Lahden mukaan digivallankumous mahdollistaa pk-yrityksille noin 20–40 prosentin tehokkuuslisän ja samalla avaa tien kansainvälisille markkinoille kohtuullisilla kustannuksilla.

Lue lisää täältä >>

Hämeen Yrittäjien ja Elisa Oyj:n Yrittäjien uudistusaamussa tarjotaan ensiapua. Tiesitkö, että voit hyödyntää Elisan asiakaskantaa ja hankkia sen avulla itsellesi helposti sekä kustannustehokkaasti uusia asiakkaita? Entäpä tiedätkö kuinka paljon asiakkaita vierailee verkkosivuillasi ja mitä tietoa he etsivät sieltä? Tarjoatko heille asiakaspalvelua verkossa, tai oletko miettinyt miten sen voisi toteuttaa, jotta asiakkaat saisivat kivijalkamyymälästä tutun asiakaspalvelun myös verkkosivuillesi?

Ihmiset ja yritykset etsivät yhä enemmän ja enemmän tietoa tuotteista ja palveluista digitaalisesti. Niin pienten kuin suurten yritysten digikehityksen keskiössä tulisi olla asiakkaan tarpeiden, arvostusten ja palvelukanavien tunnistaminen. Ilkka Ilveskoski Elisalta neuvoo, miten hankkia lisää asiakkaita ja tarjota asiakaspalvelua digitaalisia työvälineitä hyödyntäen. Työvälineistä esittelyssä ovat mm. chat, verkkokauppa ja SMS suora.

Yrittäjyyden uudistusaamut järjestetään 8.11. Riihimäen Scandicissa ja 9.11. Verkatehtaalla Hämeenlinnassa.

Ilmoittaudu Riihimäen aamutilaisuuteen täällä >>

Ilmoittaudu Hämeenlinnan aamutilaisuuteen täällä >>