18.10.2017 klo 12:52
Uutinen

Uusia palveluja asukkaille

Hämeenlinnaan valmistuu keväällä kaksi vuokrakerrostaloa, joiden asukkaille tarjotaan käyttöön uusia palveluja, kuten sähköauton latauspiste ja yhteiskäyttöinen pakettiauto.

Aurinkokatu 10 valmistuu Keinusaaren uudelle asuinalueelle, lähelle keskustaa ja juna-asemaa. Kahteen hissilliseen taloon tulee yhteensä 78 yksiötä ja kaksiota. Neljä- ja seitsemänkerroksiset talot valmistuvat ensi keväänä.

Vanajaveden rantamaisemiin valmistuvat Lumo-kodit ovat moderneja yksiöitä ja kaksioita. Niiden toteutuksessa on huomioitu kestävä kehitys ja otetaan taloyhtiössä otetaan käyttöön sähköauton latauspiste.

Asukkaiden käyttöön on tulossa myös alueen Lumo-yhteiskäyttöpakettiauto. 24Rent vastaa palvelun toteutuksesta. Auto varataan operaattorilta ja sen voi ottaa käyttöönsä taloyhtiön parkkipaikalta ympäri vuorokauden omien tarpeiden mukaan.

– Murramme ennakkoluuloja, hämäläiset eivät olekaan niitä hitaampia vaan päinvastoin, aluepäällikkö Jarkko Ollikainen Lumo-kotikeskuksesta kertoo.

Lumo-koteja rakentaa Kojamo Oyj, joka keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa, uudistaa vuokra-asumista kehittäen uudenlaisia koteja ja palveluita. Kojamo on entiseltä nimeltään VVO yhtymä Oyj.

Hämeen Yritysviestintä / JL
toimitus@hameenyrityssanomat.fi