23.8.2018 klo 16:14
Uutinen

Uusilla työkaluilla ketteryyttä kehittämiseen

Nopeasti muuttuvat markkinat tarvitsevat rinnalleen ketterää uudistumista. Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma FRUSH esittelee uusia välineitä yritysten kehittämiseen.

Forssassa syyskuussa järjestettävä FRUSH esittelee kehittämiseen uuden työkalun, Design up -työpajan. Ne ovat lyhyitä 1–2 tunnin työpajoja, joissa opiskelijat ratkovat yritysten liiketoiminnan kehittämiseen, digitaalisiin työkaluihin tai sosiaaliseen mediaan liittyviä haasteita.

– Työpaja on uudenlainen sekoitus ketteriä menetelmiä ja monialaisten opiskelijatiimien yhteistyötä. Tänä vuonna työpaja on myös kansainvälinen, sillä mukana ovat ylemmän ammattikorkeakoulutuksen kansainväliset opiskelijat, kertoo Hamkin työelämäpalvelupäällikkö Jukka Raitanen.

Design up -työpajasta saatiin viime vuoden tapahtumassa hyviä tuloksia ja kokemuksia ja konkreettista hyötyä. Tätä mieltä olivat sekä yrittäjät että opiskelijat.

– Työpaja on hyvin välitön työskentelytapa ja se tuottaa nopeita ideoita ja ratkaisuja. Viimevuotisia ratkaisuja olivat esimerkiksi Instagram-tilin luominen, verkkosivujen päivittäminen tai Facebookin markkinointikampanjan toteuttaminen, Raitanen kuvailee.

Yritykset voivat laittaa etukäteen omia haasteitaan työpajalle osoitteeseen info@frush.fi otsikkolla ”Design-up”. Valituista haasteista infotaan ilmoittajalle. Design up -työpajaan ilmoittaudutaan mukaan tapahtuman perusilmoittautumisen yhteydessä 14.9.2018 mennessä tapahtuman frush.fi sivuilla.

FRUSH KIIHDYTTÄÄ KIERTOTALOUTTA

FRUSH kokoaa yhteen kiertotaloutta toteuttavia yrityksiä ja toimintamalleja ympäri Suomen. Tapahtuma on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: kasvuhakuisille yrityksille, startupeille, rahoittajille, kunnille, alan opiskelijoille sekä tutkimuslaitoksille.

FRUSH-tapahtuma Forssan Kehräämöllä Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa 19.-20.9.2018. Lisätietoa ja päivittyvä ohjelma osoitteessa frush.fi. Osallistuminen tapahtumaan ja kilpailuihin ovat maksuttomia. Myös maksuttomia ständipaikkoja voi tiedustella osoitteesta info@frush.fi.